Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Facilitator

Facilitator løn

Hvad tjener en Facilitator i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

288 kr.

Timeløn (37 timer)

553.344 kr.

GNS. Årsløn

47.000 kr.
gennemsnit
36.890 kr.
Lavt gennemsnit
55.334 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Facilitator?

En facilitator tjener omkring 47.000 kr. om måneden.

Hvad laver en facilitator?

En facilitator er en person, der hjælper andre med at løse problemer og nå mål. Facilitatorer kan arbejde med grupper eller individuelle, og deres job er at hjælpe dem med at opnå deres mål. Facilitatorer har ofte en baggrund inden for ledelse, coaching, projektledelse eller andre relaterede fagområder. Deres job er at hjælpe andre med at nå deres mål ved at give dem værktøjer, viden og støtte. De kan også hjælpe med at skabe en god kommunikation og samarbejde mellem gruppemedlemmer.

Facilitatorer kan arbejde i mange forskellige brancher. De kan arbejde i organisationer, virksomheder, skoler, offentlige organisationer eller andre steder, hvor der er brug for en professionel, der kan hjælpe med at nå mål. Facilitatorer kan også arbejde som selvstændige konsulenter.

Hvad påvirker lønnen hos en facilitator?

Lønnen for en facilitator afhænger af flere forskellige faktorer. Det kan være branchen, facilitatorens erfaring og uddannelse, samt hvor facilitatoren arbejder. Facilitatorer, der arbejder i den offentlige sektor, kan forvente en lavere løn end dem, der arbejder i den private sektor.

Derudover kan facilitatorer også forvente at få bonusser, provisioner og andre goder, der kan øge deres facilitator løn. Det kan være kontante belønninger, ekstra ferie, konferencerejser og andre goder.

Hvordan bliver man facilitator?

For at blive en professionel facilitator skal man have et godt kendskab til ledelse, coaching, projektledelse og andre relaterede fagområder. Det er også en fordel at have erfaring i det felt, som man ønsker at facilitere.

Derudover skal man have en god forståelse af kommunikation og samarbejde mellem gruppemedlemmer. Facilitatorer skal også have gode konfliktløsningsfærdigheder og være i stand til at håndtere stressfulde situationer.

Der findes mange forskellige uddannelser, der kan hjælpe en med at blive en professionel facilitator. Disse uddannelser kan være kortere kurser eller certificerede programmer, der giver en dybere forståelse af facilitering. Det er også en god ide at søge erfaring gennem praktikophold eller frivilligt arbejde.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa