Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Rejsemontør

Rejsemontør løn

Hvad tjener en Rejsemontør i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

247 kr.

Timeløn (37 timer)

473.904 kr.

GNS. Årsløn

40.500 kr.
gennemsnit
31.594 kr.
Lavt gennemsnit
47.390 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Rejsemontør?

En rejsemontør tjener omkring 40.500 kr. om måneden.

Hvad laver en rejsemontør?

En rejsemontør er en person, som arbejder i luftfartsindustrien. Deres hovedopgave er at vedligeholde og reparere flymotorer og andre luftfartøjsdele. De arbejder typisk på lufthavne, hvor de vedligeholder og reparerer flymotorer og andre luftfartøjsdele. Men de kan også arbejde for flyproducenter, der konstruerer nye flymotorer.

Rejsemontører har en bred vifte af opgaver, som de skal udføre. De skal kontrollere og vedligeholde flymotorer og andre luftfartøjsdele. De skal også sikre, at flymotorer og andre luftfartøjsdele fungerer korrekt og effektivt. Endelig skal de også diagnosticere og reparere eventuelle fejl og skader, der kan opstå på flymotorer og andre luftfartøjsdele.

Hvad påvirker lønnen hos en rejsemontør?

Lønnen for en rejsemontør afhænger af flere faktorer. Først og fremmest afhænger lønnen af den erfaring, som en rejsemontør har. Jo mere erfaring en rejsemontør har, desto højere er lønnen. Derudover afhænger lønnen også af, hvor meget arbejde en rejsemontør udfører, samt hvilken type arbejde de udfører.

Derudover påvirkes rejsemontør løn også af, hvilken type virksomhed de arbejder for. En rejsemontør, der arbejder for en lufthavn, vil typisk tjene mere end en rejsemontør, der arbejder for et flyproducentfirma. Endelig påvirkes lønnen også af, hvor godt et job, en rejsemontør gør.

Hvordan bliver man rejsemontør?

For at blive rejsemontør skal man have en teknisk uddannelse. Det kan være en uddannelse som teknisk ingeniør, elektroniktekniker eller lignende. Det er også en fordel at have erfaring med flymotorer og andre luftfartøjsdele.

Derudover skal man også have en certifikat, der beviser, at man har bestået en test om luftfartssikkerhed. Dette certifikat kaldes for et FAA-certifikat. Dette certifikat skal man have, for at man kan arbejde som rejsemontør og vedligeholde flymotorer og andre luftfartøjsdele.

Derudover skal man også have et sikkerhedsbevis, der beviser, at man har bestået en sikkerhedstest. Dette sikkerhedsbevis kaldes for et TSA-sikkerhedsbevis. Dette sikkerhedsbevis skal man have, for at man kan arbejde som rejsemontør og kontrollere luftfartøjer.

Endelig skal man også have en god fysisk form. Dette er især vigtigt, da man som rejsemontør skal kunne løfte og bære tungt udstyr og arbejde i højder.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa