Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Sales Director

Sales Director løn

Hvad tjener en Sales Director i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

425 kr.

Timeløn (37 timer)

815.820 kr.

GNS. Årsløn

69.000 kr.
gennemsnit
54.388 kr.
Lavt gennemsnit
81.582 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Sales Director?

En sales director tjener omkring 69.000 kr. om måneden.

Hvad laver en sales director?

En sales director er ansvarlig for at lede et salgsteam og opnå salgsmål. De har ansvaret for at skabe og implementere salgsstrategier, der opnår kundetilfredshed og overskud. De skal også være ansvarlige for at opretholde et højt niveau af salgsmuligheder for virksomheden.

Sales director har ofte ansvaret for at uddanne og motivere salgsteamet, samt sikre, at de er i stand til at opnå salgsmål. De skal også sørge for, at alle salgsmaterialer er pålidelige og opdaterede.

Sales director skal være i stand til at analysere salgsdata og oprette rapporter, der giver indsigt i salgsmuligheder, konkurrenter og markedsføring. De skal også kunne identificere nye salgsmuligheder og udvikle nye salgsstrategier.

Hvad påvirker lønnen hos en sales director?

Lønnen for en sales director kan variere afhængig af flere faktorer, herunder erfaring, branche og virksomhed. Sales director løn kan også påvirkes af deres evne til at udvikle og implementere salgsstrategier, der opnår kundetilfredshed og overskud.

Færdigheder som kundeservice, ledelse, kommunikation og analyse er ofte vigtige for at øge lønnen for en sales director. Erfaring med salgsudvikling, markedsføring og kampagner kan også hjælpe med at øge lønnen.

Hvordan bliver man sales director?

For at blive sales director skal man have erfaring med salg, ledelse og kundeservice. Det er ofte nødvendigt at have en bachelorgrad i business, marketing eller lignende.

For at komme i betragtning til stillingen skal man have flere års erfaring som salgschef eller anden lederstilling. Det er også vigtigt, at man har bevist evne til at udvikle og implementere salgsstrategier, og har vist evne til at opnå overskud og kundetilfredshed.

Derudover skal man have erfaring med at analysere salgsdata og udvikle rapporter. Erfaring med salgsudvikling, markedsføring og kampagner er også en fordel.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa