Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > SoMe Manager

SoMe Manager løn

Hvad tjener en SoMe Manager i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

216 kr.

Timeløn (37 timer)

414.312 kr.

GNS. Årsløn

33.500 kr.
gennemsnit
27.621 kr.
Lavt gennemsnit
41.431 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en SoMe Manager?

En some manager tjener omkring 33.500 kr. om måneden.

Hvad laver en some manager?

En some manager er ansvarlig for at styre og administrere et firmas sociale medieplatforme. Deres arbejde er at skabe og opretholde et stærkt online-image for firmaet. De skal udvikle og implementere strategier for at øge virksomhedens online tilstedeværelse og engagement med kunderne.

Some managerens opgaver inkluderer at udarbejde planer for sociale mediekampagner, udvikle kreative content ideer, administrere og opdatere sociale medier, overvåge sociale medieplatforme for at identificere nye muligheder og trusler, og analysere og rapportere om kampagner og resultater. De skal også udvikle strategier for at øge virksomhedens online tilstedeværelse og engagement med kunderne.

Hvad påvirker lønnen hos en some manager?

Lønnen for en some manager afhænger af flere faktorer. Det inkluderer virksomhedens størrelse, dens branche og den specifikke stilling. Som regel, jo større virksomheden er, desto højere er lønnen for some manager. Nogle virksomheder har også en bonusstruktur, der kan øge some manager lønnen.

En some managers erfaring og uddannelse også spiller en rolle i deres løn. En erfaren some manager med en relevant uddannelse vil som regel have en højere løn end en some manager med mindre erfaring og uddannelse.

Hvordan bliver man some manager?

For at blive some manager skal du have en baggrund inden for marketing, kommunikation og/eller sociale medier. Det anbefales, at du har en bachelor- eller kandidatgrad i marketing, kommunikation eller et relateret felt.

Du skal også have en god forståelse af de sociale medieplatforme, der er relevante for din virksomhed. Dette inkluderer viden om de forskellige funktioner, som de forskellige platforme tilbyder.

Du skal også have stærke kommunikations- og skriftlige færdigheder, da du kommer til at kommunikere med kunder og andre interessenter via sociale medier. Du skal også have evnen til at analysere data og skabe rapporter.

Derudover skal du have et godt øje for detaljer og være god til at tage initiativ. Du skal også være kreativ, da du skal skabe interessante indholdsstrategier og kampagner.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa