Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Team Manager

Team Manager løn

Hvad tjener en Team Manager i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

318 kr.

Timeløn (37 timer)

611.472 kr.

GNS. Årsløn

51.000 kr.
gennemsnit
40.765 kr.
Lavt gennemsnit
61.147 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Team Manager?

En team manager tjener omkring 51.000 kr. om måneden.

Hvad laver en team manager?

En team manager er ansvarlig for at lede et team af medarbejdere, der arbejder sammen for at opfylde organisationens mål. Som team manager er det din opgave at udvikle og implementere strategier for at opnå disse mål, såsom at øge produktiviteten, reducere omkostninger og øge kundetilfredshed. Du skal også koordinere arbejdsopgaver, træffe beslutninger om ressourcer og udvælge og uddanne nye medarbejdere.

En team manager har også ansvaret for at skabe et positivt arbejdsmiljø og opmuntre medarbejderne til at nå deres mål. Dette inkluderer at løse konflikter, evaluere medarbejdernes ydeevne og give feedback. Team manageren skal også sikre, at medarbejderne følger virksomhedens politikker og procedurer.

Hvad påvirker lønnen hos en team manager?

Team managerens løn afhænger af deres erfaring og kvalifikationer. Erfaring inden for ledelse af teams, projektledelse og problemløsning er alle gode kvalifikationer, der kan øge lønnen.

Derudover kan team managerens løn også påvirkes af virksomhedens størrelse, branche og placering. For eksempel kan team managere, der arbejder i større virksomheder eller i højteknologiske brancher, tjene mere end dem, der arbejder i mindre virksomheder eller i andre brancher.

Hvordan bliver man team manager?

For at blive team manager skal du have et solidt kendskab til ledelsesprincipper og -praksis. Det anbefales, at du har en bachelor- eller kandidatgrad i ledelse, økonomi eller andre relaterede felter.

Du skal også have flere års erfaring med ledelse af teams. Dette kan omfatte ledelse af projekter, problemløsning og konfliktløsning. Det er også vigtigt, at du har stærke kommunikationsevner og kan udvikle et positivt arbejdsmiljø.

For at opnå den højeste team manager løn skal du have erfaring og kvalifikationer inden for ledelse, økonomi og andre relaterede felter. Du skal også have en solid forståelse af virksomhedens politikker og procedurer.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa