Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Vicevært

Vicevært løn

Hvad tjener en Vicevært i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

193 kr.

Timeløn (37 timer)

371.388 kr.

GNS. Årsløn

30.500 kr.
gennemsnit
24.759 kr.
Lavt gennemsnit
37.139 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Vicevært?

En vicevært tjener omkring 30.500 kr. om måneden.

Hvad laver en vicevært?

En vicevært er ansvarlig for at overvåge og vedligeholde en ejendom. Deres primære rolle er at sikre, at ejendommen er sikker og velfungerende. De udfører en række forskellige opgaver, herunder kontrol af ejendomme, reparationer, rengøring, vedligeholdelse af ejendomme og kontrol af lejere.

Viceværter er ofte ansat af en ejendomsadministrator eller en ejendomsejer. De arbejder typisk med en ejendomsadministrator eller ejer for at opnå de bedste resultater.

Viceværter har også ansvar for at overholde alle gældende love og regler, der regulerer ejendomsforvaltning og leje. De skal også sikre, at ejendommen er sikker og godt vedligeholdt.

Viceværter har også ansvar for at håndtere lejers klager og opgaver. De skal også sikre, at lejere overholder deres lejekontrakter og at ejendommen er i god stand.

Hvad påvirker lønnen hos en vicevært?

Lønnen for en vicevært afhænger af en række forskellige faktorer, herunder antallet af ejendomme, der skal administreres, størrelsen af ​​ejendommen, antallet af lejere og kompleksiteten af ​​opgaverne.

Viceværters løn kan også påvirkes af erfaring, uddannelse og de kvalifikationer, de har. En vicevært med flere års erfaring og højere kvalifikationer kan forvente at få en højere løn end en vicevært med mindre erfaring.

Viceværters løn kan også påvirkes af det geografiske område, hvor de arbejder. For eksempel kan viceværter, der arbejder i større byer, forvente at modtage en højere løn end viceværter, der arbejder i mindre byer.

Viceværters løn kan også påvirkes af den type ejendom, de administrerer. For eksempel kan viceværter, der administrerer boligblokke, forvente at modtage en højere løn end viceværter, der administrerer mindre ejendomme.

Hvordan bliver man vicevært?

For at blive vicevært skal man have en højere uddannelse eller erhvervserfaring inden for ejendomsadministration. Man skal også have kendskab til ejendomslovgivning og kunne arbejde godt med lejere.

Viceværter skal også have gode kommunikative færdigheder og være i stand til at træffe beslutninger hurtigt og effektivt.

Viceværter skal også have en god forståelse af, hvordan man vedligeholder og reparerer bygninger, og de skal være i stand til at håndtere komplekse situationer.

Viceværter skal også have et godt økonomisk overblik og være i stand til at håndtere budgetter og regnskaber.

Viceværter skal også have et godt kendskab til computere og software, da dette er en vigtig del af jobbet.

Viceværters løn kan variere meget, afhængigt af deres erfaring, kvalifikationer og hvor de arbejder. Det er derfor vigtigt, at man undersøger markedet og forstår, hvilken vicevært løn man kan forvente, før man søger jobbet.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa