Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Warehouse Manager

Warehouse Manager løn

Hvad tjener en Warehouse Manager i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

259 kr.

Timeløn (37 timer)

496.896 kr.

GNS. Årsløn

41.500 kr.
gennemsnit
33.126 kr.
Lavt gennemsnit
49.690 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Warehouse Manager?

En warehouse manager tjener omkring 41.500 kr. om måneden.

Hvad laver en warehouse manager?

En warehouse manager er ansvarlig for at styre og overvåge aktiviteterne i et lager. Deres primære opgave er at sikre, at lageret kører effektivt og uden forsinkelser. En warehouse manager har ansvar for at planlægge og udføre aktiviteter som f.eks. modtagelse af varer, lagerstyring, pakning og forsendelse af varer, vedligeholdelse af lagerfaciliteter og udstyr, og overvågning af lagerpersonale.

Warehouse managers har også ansvar for at overholde sikkerhedsstandarder og sikre, at lagerpersonale følger sikkerhedsprocedurer. De skal også sikre, at lagerpersonale får de nødvendige træningsmuligheder og at de følger lagerstandarder.

Warehouse managers skal også sørge for, at lagerpersonale får de nødvendige ressourcer og værktøjer til at udføre deres arbejde effektivt og korrekt. De skal også sikre, at lagerpersonale følger lagerstandarder og sikkerhedsprocedurer.

Hvad påvirker lønnen hos en warehouse manager?

Lønnen hos en warehouse manager afhænger af en række forskellige faktorer. Dette inkluderer erfaring, uddannelse, lokalitet og lagerstørrelse.

Erfaring er en af de vigtigste faktorer, der har indflydelse på lønnen hos en warehouse manager. Jo mere erfaring en warehouse manager har, jo højere løn vil de typisk modtage.

Uddannelse er også en faktor, der har indflydelse på en warehouse managers løn. De fleste warehouse managers har en bachelor- eller kandidatgrad i forretning eller logistik. Andre har en anden form for logistikuddannelse.

Lokalitet er også en vigtig faktor, der har indflydelse på lønnen hos en warehouse manager. Lønnen varierer fra sted til sted, afhængigt af lokale økonomiske forhold.

Størrelsen af lageret har også indflydelse på lønnen hos en warehouse manager. Jo større lageret er, jo højere løn vil en warehouse manager typisk modtage.

Hvordan bliver man warehouse manager?

For at blive warehouse manager skal man have mindst en bachelorgrad i logistik eller forretning. En kandidatgrad er også nyttig. Det er også vigtigt, at man har erfaring med ledelse og har arbejdet med lagerstyring.

Derudover er det vigtigt, at man har et godt kendskab til lagerstyringsteknologier som f.eks. lagerstyringssystemer, varemodtagelse og forsendelse, og vedligeholdelse af lagerfaciliteter.

Det er også nyttigt at have kendskab til forskellige former for lagerstyring, såsom varelagring, varemodtagelse, og vareforsendelse. Det er også vigtigt, at man har et godt kendskab til lokale sikkerhedsstandarder og sikkerhedsprocedurer.

Derudover er det vigtigt, at man har gode kommunikations- og problemløsningsfærdigheder, da det er en del af jobbet som warehouse manager.

En warehouse manager løn afhænger af de ovennævnte faktorer, herunder erfaring, uddannelse, lokalitet og lagerstørrelse. Det er også vigtigt at huske på, at lønnen også kan variere fra sted til sted.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa