Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Customer Experience Manager

Customer Experience Manager løn

Hvad tjener en Customer Experience Manager i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

303 kr.

Timeløn (37 timer)

581.688 kr.

GNS. Årsløn

48.000 kr.
gennemsnit
38.779 kr.
Lavt gennemsnit
58.169 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Customer Experience Manager?

En customer experience manager tjener omkring 48.000 kr. om måneden.

Hvad laver en customer experience manager?

En customer experience manager er ansvarlig for at levere en positiv kundeoplevelse. Deres primære mål er at forbedre kundetilfredsheden og skabe stærke, loyale kunderelationer.

Customer experience managers arbejder med kunder og medarbejdere for at identificere problemer og udvikle løsninger, der forbedrer kundeoplevelsen. Deres arbejde involverer ofte at kommunikere med kunder og medarbejdere, styre kundeserviceprogrammer, analysere kundedata og udvikle strategier for at forbedre kundeoplevelsen.

En customer experience manager har også ansvar for at håndtere klager og kundeserviceanmodninger. De skal også udvikle og implementere strategier for at øge kundetilfredsheden og skabe stærke kunderelationer.

Hvad påvirker lønnen hos en customer experience manager?

Lønnen for en customer experience manager afhænger af flere faktorer, herunder erfaring, uddannelse, størrelsen og placeringen af ​​virksomheden, og kvaliteten af ​​kundeservicen. De fleste customer experience managers har en bachelorgrad i business administration eller et lignende fag, og erfaring er en stor faktor i bestemmelsen af ​​en customer experience manager løn.

En customer experience manager kan også tjene mere, hvis deres arbejde har vist sig at øge kundetilfredsheden og kundeloyaliteten, og hvis de har vist evnen til at håndtere komplekse kundesituationer.

Hvordan bliver man customer experience manager?

For at blive customer experience manager skal man have en bachelorgrad i business administration eller et lignende fag. Det er også nyttigt at have erfaring med kundeservice og kundeserviceprogrammer. Det er også vigtigt at have stærke kommunikations- og problemløsningsfærdigheder.

Det er også nyttigt at have en forståelse af kundeadfærd og kunderelationer, og hvordan man udvikler og implementerer strategier til at forbedre kundeoplevelsen. Det er også nyttigt at have erfaring med at analysere kundedata og identificere problemområder.

En customer experience manager skal også have stærke ledelsesfærdigheder og evnen til at motivere og lede et team. De skal også have et godt kendskab til relevante love og regler og kunne håndtere klager og kundeserviceanmodninger.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa