Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Site Manager

Site Manager løn

Hvad tjener en Site Manager i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

327 kr.

Timeløn (37 timer)

626.952 kr.

GNS. Årsløn

52.500 kr.
gennemsnit
41.797 kr.
Lavt gennemsnit
62.695 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Site Manager?

En site manager tjener omkring 52.500 kr. om måneden.

Hvad laver en site manager?

En site manager er en leder, der har ansvaret for en eller flere websteder. Site manager jobbet involverer overvågning af webstedets ydeevne og sikkerhed, vedligeholdelse af webstedsfunktionalitet, webstedsudvikling og opdateringer, samt at sikre, at alle webstedsregler og standarder overholdes.

Site manager skal også arbejde med marketingstrategier, søgemaskineoptimering og analyse af webstedets trafik og resultater. De skal også være i stand til at udvikle og implementere nye webstedsfunktioner og kommunikere med andre medarbejdere og kunder.

En site manager har også ansvaret for at sikre, at webstedet opfylder alle lovkrav og krav fra kunder. De skal også overvåge webstedets ydeevne og sikkerhed, herunder regelmæssigt at opdatere webstedet og sikre, at det kører problemfrit.

Hvad påvirker lønnen hos en site manager?

Lønnen for en site manager afhænger af flere faktorer, herunder erfaring, ansvar, kompetencer, kvalifikationer og arbejdsplads. Site manager løn kan også påvirkes af størrelsen og type af virksomhed, de arbejder for, samt hvor de arbejder.

Erfaring har en stor indflydelse på lønnen for en site manager. Jo mere erfaring en site manager har, jo højere løn kan de forvente. De kan også forvente en højere løn, hvis de har ekstra kompetencer eller kvalifikationer.

En site manager kan også forvente en højere løn, hvis de arbejder for en større virksomhed eller et firma med et højere omdømme. Det samme gælder, hvis de arbejder i et område med højere lønninger.

Hvordan bliver man site manager?

For at blive site manager skal man have et relevant uddannelsesniveau og erfaring med webudvikling og webdesign. Det er også en fordel at have kendskab til marketingstrategier, søgemaskineoptimering og analyse af webtrafik.

En bacheloruddannelse i webdesign eller en tilsvarende uddannelse er også et plus. Site manager skal også være i stand til at kommunikere effektivt med andre medarbejdere og kunder og have en god forståelse af webstedsregler og standarder.

Derudover skal en site manager være i stand til at håndtere webstedsopdateringer, sikkerhedsproblemer og andre tekniske problemer. De skal også have et godt kendskab til kodning, HTML og CSS.

For at få et job som site manager skal man ofte have et godt CV og relevant erfaring. Det er ofte en fordel at have nogle referencer, der kan bekræfte ens kvalifikationer. Det er også vigtigt at være velforberedt til jobsamtaler, så man kan vise, hvorfor man er den bedste kandidat til jobbet.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa