Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > eCommerce Manager

eCommerce Manager løn

Hvad tjener en eCommerce Manager i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

286 kr.

Timeløn (37 timer)

548.508 kr.

GNS. Årsløn

46.500 kr.
gennemsnit
36.567 kr.
Lavt gennemsnit
54.851 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en eCommerce Manager?

En ecommerce manager tjener omkring 46.500 kr. om måneden.

Hvad laver en ecommerce manager?

En ecommerce manager er ansvarlig for at drive salg og markedsføring af et firmas produkter og tjenester online. De hjælper med at udvikle og implementere strategier for at øge online salg og opbygge et stærkt online brand. Ecommerce manageren skal også følge med i nye teknologier og trends, og sikre at virksomheden har den nødvendige viden og ressourcer til at kunne udnytte dem.

En ecommerce manager har ofte en række forskellige opgaver. De skal udvikle og implementere strategier for at øge online salg og opbygge et stærkt online brand. De skal også analysere og overvåge salgsdata for at identificere muligheder for at øge salget. Endvidere skal de udvikle og implementere markedsføringsstrategier for at øge kendskabet til virksomhedens produkter og tjenester.

Hvad påvirker lønnen hos en ecommerce manager?

Lønnen hos en ecommerce manager afhænger af flere forskellige faktorer. Først og fremmest afhænger lønnen af erfaring og kvalifikationer. Jo mere erfaring og kvalifikationer en ecommerce manager har, jo højere løn vil de typisk få.

En anden faktor, der påvirker ecommerce manager løn, er virksomhedens størrelse og branche. I store virksomheder og i brancher med stor efterspørgsel efter ecommerce managere, vil lønnen typisk være højere end i mindre virksomheder og brancher.

Endelig påvirker lokale markedsvilkår også lønnen til en ecommerce manager. I områder med høj konkurrence om ecommerce managere, vil lønnen typisk være højere end i områder med færre kandidater.

Hvordan bliver man ecommerce manager?

For at blive ecommerce manager skal man typisk have en bacheloruddannelse i markedsføring, økonomi eller et andet relevant område. Det er også en fordel at have erfaring med online markedsføring og salg.

Man skal også have et godt kendskab til online markedsføringsteknologier, herunder SEO, SEM, sociale medier, e-mail-markedsføring og andre relevante teknologier. Det er også en fordel at have kendskab til webdesign og webudvikling.

Derudover skal man have et godt kendskab til online analyseværktøjer, herunder Google Analytics, og have kendskab til at analysere salgs- og markedsføringsdata. Det er også vigtigt at have en god forståelse for kundeadfærd og kunderelationer.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa