Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Ejendomsfunktionær

Ejendomsfunktionær løn

Hvad tjener en Ejendomsfunktionær i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

198 kr.

Timeløn (37 timer)

379.824 kr.

GNS. Årsløn

31.500 kr.
gennemsnit
25.322 kr.
Lavt gennemsnit
37.982 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Ejendomsfunktionær?

En ejendomsfunktionær tjener omkring 31.500 kr. om måneden.

Hvad laver en ejendomsfunktionær?

En ejendomsfunktionær er ansvarlig for at håndtere en række forskellige opgaver forbundet med ejendomsdrift. Det kan være alt fra at vedligeholde og reparere bygninger og udstyr, til at håndtere lejekontrakter, ordne forsikringer og løse juridiske spørgsmål.

Ejendomsfunktionærer har også ansvaret for at organisere og koordinere alle de aktiviteter, der kræves for at holde et ejendomssystem kørende. De skal sørge for, at alt er i orden, herunder at vedligeholde ejendommen og udstyr, så det fungerer korrekt, og at alle lejere overholder deres kontrakter.

Ejendomsfunktionærer skal også sørge for, at ejendommen er sikker og forsvarlig, og at alle regler og love overholdes. De skal også sikre, at ejendommen er rentabel og at der er en god kommunikation mellem ejerne og lejerne.

Hvad påvirker lønnen hos en ejendomsfunktionær?

Lønnen for en ejendomsfunktionær kan variere meget afhængigt af hvilken type ejendom, der er tale om, og hvilke opgaver, der skal udføres. En ejendomsfunktionær løn afhænger også af ejendomsfunktionærens erfaring, kvalifikationer og uddannelse.

En ejendomsfunktionærs løn kan også påvirkes af den type ejendom, der er tale om, og hvor mange lejere der er. Hvis ejendommen er stor og har mange lejere, kan lønnen være højere, end hvis ejendommen er mindre og har færre lejere.

Derudover kan lønnen påvirkes af, hvor mange opgaver ejendomsfunktionæren skal udføre. Hvis ejendomsfunktionæren har et større ansvar og mere komplekse opgaver, kan lønnen også være højere.

Hvordan bliver man ejendomsfunktionær?

For at blive ejendomsfunktionær skal man have en relevant uddannelse. Der findes forskellige typer af uddannelser, som man kan tage, for eksempel en bachelor i ejendomsadministration eller en ejendomsfunktionæruddannelse.

Derudover skal man have erfaring med ejendomssystemer og kunne håndtere forskellige opgaver. Det kan være en god idé at tage et kursus eller en certificering, så man kan få en bedre forståelse af ejendomsdrift.

Når man har fået sin uddannelse og erfaring, skal man søge job som ejendomsfunktionær. Det kan være en god idé at starte med et lærlingejob, så man kan få noget praktisk erfaring og lære mere om ejendomsdrift.

Når man har fået noget erfaring, kan man søge job som ejendomsfunktionær på fuld tid og begynde at tjene en ejendomsfunktionær løn.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa