Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Debitorassistent

Debitorassistent løn

Hvad tjener en Debitorassistent i Danmark?

Opdateret august 2023

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

211 kr.

Timeløn (37 timer)

405.216 kr.

GNS. Årsløn

33.500 kr.
gennemsnit
27.014 kr.
Lavt gennemsnit
40.522 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Debitorassistent?

En debitorassistent tjener omkring 33.500 kr. om måneden.

Hvad laver en debitorassistent?

En debitorassistent er ansvarlig for at håndtere og administrere kundernes gæld til virksomheden. Dette inkluderer at opdatere regnskaber, opkræve gæld, udarbejde rapporter og kommunikere med kunderne.

En debitorassistent skal være god til at arbejde med tal og har brug for en god forståelse af finansielle principper og regnskab. De skal også være i stand til at håndtere kundeklager og løse problemer med kundernes betalinger.

Debitorassistenter skal også kunne udvikle og implementere processer for at forbedre virksomhedens kundeservice og økonomiske resultater. De skal også være i stand til at arbejde med forskellige softwareprogrammer og være god til at kommunikere med kunderne.

Hvad påvirker lønnen hos en debitorassistent?

Lønnen for en debitorassistent afhænger af flere faktorer, herunder erfaring, uddannelse og arbejdsplads. En debitorassistent med flere års erfaring kan forvente at tjene mere end en nyuddannet.

Uddannelse spiller også en rolle, da en person med en bacheloruddannelse typisk vil tjene mere end en person med en high school-diplom. Arbejdspladsen har også stor indflydelse på lønnen, da nogle virksomheder tilbyder højere lønninger end andre.

En anden faktor, der påvirker lønnen for en debitorassistent, er geografi. I nogle områder tjener debitorassistenter mere end i andre, da lønningerne varierer fra sted til sted.

Hvordan bliver man debitorassistent?

For at blive en debitorassistent skal du have en bachelorgrad i økonomi, regnskab eller en anden finansrelateret uddannelse. Det er også en fordel, hvis du har erfaring med at håndtere kunderelationer og løse kundeproblemer.

Du skal også være god til at arbejde med tal og være fortrolig med forskellige softwareprogrammer. Det er også vigtigt, at du har god kommunikationsevne og kan arbejde selvstændigt.

Debitorassistenter kan også forvente at tjene et gennemsnitligt løn, der varierer afhængigt af erfaring og arbejdsplads. Dette omfatter også debitorassistent løn, som kan være højere end gennemsnittet.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa