Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Eksportchef

Eksportchef løn

Hvad tjener en Eksportchef i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

380 kr.

Timeløn (37 timer)

729.852 kr.

GNS. Årsløn

60.500 kr.
gennemsnit
48.657 kr.
Lavt gennemsnit
72.985 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Eksportchef?

En eksportchef tjener omkring 60.500 kr. om måneden.

Hvad laver en eksportchef?

En eksportchef er ansvarlig for at øge salget af virksomhedens produkter og tjenester på internationale markeder. Deres primære mål er at øge salget og sikre, at virksomheden får mest muligt ud af deres eksportforretning.

En eksportchef har mange forskellige opgaver. De skal overvåge og analysere konkurrenter og markedsforhold, identificere nye markeder og muligheder, udvikle salgsstrategier, udføre markedsføringsaktiviteter, udarbejde rapporter og præsentationer, og opbygge og vedligeholde relationer med kunder og leverandører.

Eksportchefer er også ansvarlige for at sikre, at virksomhedens produkter og tjenester overholder de relevante love og regler, der gælder for eksport til det land, de eksporterer til.

Hvad påvirker lønnen hos en eksportchef?

Lønnen hos en eksportchef afhænger af flere faktorer, herunder erfaring, niveau af ansvar, størrelsen og type af virksomhed, og hvor meget eksportchefen er involveret i.

En eksportchef med flere års erfaring kan forvente en højere løn end en nyuddannet eksportchef. Det samme gælder, hvis eksportchefen har et højt niveau af ansvar, eller hvis de arbejder for en stor virksomhed. Eksportchef løn kan også være højere, hvis eksportchefen er involveret i flere aktiviteter, som f.eks. udvikling af salgsstrategier, markedsføringsaktiviteter og opbygning af relationer.

Hvordan bliver man eksportchef?

For at blive eksportchef skal man have en relevant uddannelse. De fleste eksportchefer har en bachelor- eller kandidatgrad i international handel, økonomi eller internationale relationer.

Derudover skal man have erfaring med international handel, markedsføring og salg. Det er også vigtigt, at man har viden om lovgivning og regler, som gælder for eksport til forskellige lande.

Derudover er det vigtigt, at man har god kommunikationsevne og kan arbejde godt sammen med kunder og leverandører. Det er også nødvendigt at have gode ledelsesegenskaber og evnen til at analysere data og træffe informerede beslutninger.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa