Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Eksportmanager

Eksportmanager løn

Hvad tjener en Eksportmanager i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

352 kr.

Timeløn (37 timer)

676.344 kr.

GNS. Årsløn

57.000 kr.
gennemsnit
45.090 kr.
Lavt gennemsnit
67.634 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Eksportmanager?

En eksportmanager tjener omkring 57.000 kr. om måneden.

Hvad laver en eksportmanager?

En eksportmanager er en person, der er ansvarlig for at udvikle og vedligeholde eksportstrategier, der skal hjælpe virksomheder med at vokse og øge deres markedsandel. De skal også sørge for, at virksomhederne overholder alle love og regler, der gælder for eksport.

En eksportmanager skal forstå de lovgivningsmæssige krav, der gælder for eksport til forskellige lande, og sørge for, at virksomheden overholder disse. De skal også forhandle med leverandører og kunder, og sørge for, at virksomheden får de bedste priser og vilkår.

Eksportmanageren skal også overvåge virksomhedens eksportaktiviteter og udarbejde rapporter for at evaluere deres effektivitet. De skal også være opmærksomme på alle nye muligheder og trends, der kan hjælpe virksomheden med at udvide deres eksportaktiviteter.

Hvad påvirker lønnen hos en eksportmanager?

Lønnen for en eksportmanager afhænger af flere faktorer, herunder virksomhedens størrelse og branche, eksportmanagerens erfaring og kvalifikationer, og hvor meget ansvar de har.

Eksportmanagerens løn kan også påvirkes af, hvor mange lande de eksporterer til, og hvor kompleks eksportprocessen er. Eksportmanagere, der arbejder i større virksomheder og har flere ansvarsområder, har ofte højere lønninger end eksportmanagere i mindre virksomheder.

Eksportmanager løn kan også påvirkes af de bonusser og incitamenter, som virksomheden tilbyder. Disse bonusser og incitamenter kan være baseret på eksportmanagerens resultater og evne til at opfylde virksomhedens mål.

Hvordan bliver man eksportmanager?

For at blive eksportmanager skal man have en relevant uddannelse, som f.eks. en bachelorgrad i international handel eller økonomi. Det er også vigtigt at have erfaring med international handel, herunder viden om lovgivning, handelsaftaler og internationale markeder.

Det kan også være nyttigt at have kendskab til sprog og kulturer i de lande, man arbejder med. Dette kan hjælpe eksportmanageren med at forstå de forskellige krav og regler, der gælder for eksport til disse lande.

En eksportmanager skal også have stærke analytiske og kommunikative færdigheder, som er nødvendige for at kunne udvikle og implementere strategier, forhandle med leverandører og kunder, og overvåge virksomhedens eksportaktiviteter.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa