Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Head of Marketing

Head of Marketing løn

Hvad tjener en Head of Marketing i Danmark?

Opdateret august 2023

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

363 kr.

Timeløn (37 timer)

697.512 kr.

GNS. Årsløn

58.500 kr.
gennemsnit
46.501 kr.
Lavt gennemsnit
69.751 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Head of Marketing?

En head of marketing tjener omkring 58.500 kr. om måneden.

Hvad laver en head of marketing?

En head of marketing er ansvarlig for at lede et marketing team og udvikle og implementere strategier for at nå et virksomheds mål. Deres vigtigste opgave er at udvikle, implementere og evaluere marketingstrategier, som kan øge salget og skabe en større kundebase. De skal også være i stand til at analysere markedsdata for at identificere nye muligheder og trends.

Head of marketing er også ansvarlige for at udvikle og udføre markedsføringskampagner, der skal øge bevidstheden om virksomhedens produkter eller tjenester. De skal også udvikle og implementere brandingstrategier, der kan hjælpe med at skabe et positivt billede af virksomheden.

Head of marketing skal også være i stand til at overvåge og analysere konkurrenterne, så de kan identificere deres styrker og svagheder og derefter udvikle deres egne strategier. De skal også udvikle og oprette budgetter og tidsplaner og sørge for, at alle marketingaktiviteter overholder disse.

Hvad påvirker lønnen hos en head of marketing?

Lønnen for en head of marketing afhænger af flere forskellige faktorer. Det kan omfatte erfaring, uddannelse, virksomhedsstørrelse og geografisk placering. En head of marketing løn kan også variere afhængigt af virksomhedens branche og hvor konkurrencedygtig den er.

En head of marketing med flere års erfaring og et højere uddannelsesniveau kan forvente at tjene mere end en, der er ny i branchen. Virksomheders størrelse og geografiske placering kan også påvirke lønnen. For eksempel kan en head of marketing, der arbejder i et stort firma eller i en storby, tjene mere end en, der arbejder i et mindre firma eller i et mindre samfund.

Hvordan bliver man head of marketing?

For at blive head of marketing skal man have en bachelorgrad i et relevant felt såsom markedsføring, økonomi eller forretningsadministration. Det er også vigtigt at have erfaring inden for marketing, herunder kampagneudvikling og branding.

En head of marketing skal også have stærke analytiske og kommunikative evner, der kan hjælpe dem med at analysere markedsdata og udvikle effektive strategier. De skal også have stærke ledelsesfærdigheder, der gør dem i stand til at lede et marketingteam og sørge for, at alle marketingaktiviteter er effektive og overholder budgetter og tidsplaner.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa