Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > HR Director

HR Director løn

Hvad tjener en HR Director i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

443 kr.

Timeløn (37 timer)

851.244 kr.

GNS. Årsløn

72.000 kr.
gennemsnit
56.750 kr.
Lavt gennemsnit
85.124 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en HR Director?

En hr director tjener omkring 72.000 kr. om måneden.

Hvad laver en HR Director?

En HR Director, eller Human Resources Director, er ansvarlig for at lede og administrere virksomhedens HR-funktioner. Deres primære ansvar er at sikre, at virksomhedens HR-strategi er korrekt implementeret og at virksomhedens HR-praksis overholder alle relevante love og regler.

HR-direktørens ansvar kan omfatte udvælgelse af personale, træning og udvikling, kompensation og løn, arbejdsforhold, sundhed og sikkerhed, arbejdsmiljø og løn- og ansættelsespolitikker. De skal også udvikle og implementere strategier og programmer til at forbedre arbejdskraftens produktivitet og tilfredshed.

HR-direktøren skal også lede og motivere HR-teamet, udvikle og vedligeholde HR-systemer og -processer, og sikre, at virksomheden overholder alle relevante love og regler.

Hvad påvirker lønnen hos en HR Director?

Lønnen for en HR Director afhænger af flere faktorer, herunder virksomhedens størrelse, branche, geografi og økonomiske forhold. HR-direktørens kvalifikationer og erfaring kan også påvirke lønnen.

HR-direktørens løn kan også variere afhængigt af virksomhedens budget og deres ansvar. HR-direktører, der har mere ansvar, har ofte en højere løn.

HR-direktørens løn kan også påvirkes af virksomhedens lønpolitikker. For eksempel kan virksomheder, der tilbyder konkurrencedygtige lønninger, have højere HR-direktørløn end virksomheder med lavere lønninger.

Hvordan bliver man HR Director?

For at blive HR-direktør skal du have en bachelor- eller kandidatgrad i human resources eller et relateret felt. Du kan også have en kombination af erfaring og uddannelse.

Du skal også have erfaring inden for HR-funktioner, herunder udvælgelse, træning og udvikling, kompensation og løn, arbejdsforhold, sundhed og sikkerhed og arbejdsmiljø.

Derudover skal du forstå og overholde relevante love og regler, have ledelseserfaring og gerne have kendskab til IT-systemer og -processer.

For at forbedre dine chancer for at blive HR-direktør bør du også overveje at tage ekstra kurser og certificeringer for at øge din HR-direktørløn.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa