Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Kantineassistent

Kantineassistent løn

Hvad tjener en Kantineassistent i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

158 kr.

Timeløn (37 timer)

302.448 kr.

GNS. Årsløn

25.500 kr.
gennemsnit
20.163 kr.
Lavt gennemsnit
30.245 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Kantineassistent?

En kantineassistent tjener omkring 25.500 kr. om måneden.

Hvad laver en kantineassistent?

En kantineassistent er ansvarlig for at sørge for, at kantiner, kafeterier og restauranter kører glat. Deres opgaver kan omfatte forberedelse af mad, servering af kunder, oprydning og rengøring.

Kantineassistenter er ofte ansvarlige for at forberede og servere et bredt udvalg af fødevarer til kunderne. De kan også være ansvarlige for at sørge for, at alle køkkenområder er rene og sikre. Andre opgaver kan omfatte at holde styr på lagerbeholdninger, kontrollere fødevarekvalitet og temperaturer og opfylde kundeforespørgsler.

Kantineassistenter skal også sørge for, at kunderne får den bedst mulige service. De skal være høflige og hjælpsomme, og de skal også kunne håndtere eventuelle kundeklager.

Hvad påvirker lønnen hos en kantineassistent?

Lønnen for en kantineassistent kan variere afhængigt af arbejdsgiveren og den specifikke stilling. Erfaring, kvalifikationer og geografisk placering kan alle påvirke lønnen.

I Danmark er kantineassistenter ofte ansat på timeløn, som betales ugentligt eller månedligt. Det er almindeligt, at kantineassistenter får en højere løn, hvis de har mere erfaring eller har specialiserede kvalifikationer.

Kantineassistent løn kan også påvirkes af arbejdsgiverens budget og den specifikke kantine. I nogle kantiner, der serverer højkvalitetsfødevarer, kan kantineassistenter modtage en højere løn end i andre kantiner.

Hvordan bliver man kantineassistent?

For at blive kantineassistent skal man have en grundlæggende forståelse af madlavning og kundeservice. Det er også vigtigt, at man har et godt overblik og kan arbejde effektivt.

Nogle arbejdsgivere kræver, at kantineassistenter har en kvalifikation inden for madlavning eller kundeservice. Andre arbejdsgivere tilbyder on-the-job træning.

Derudover er det vigtigt, at kantineassistenter har et godt humør og kan håndtere pres. Det er også nyttigt at have et godt kendskab til fødevarer og restaurationsindustrien.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa