Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Kursussekretær

Kursussekretær løn

Hvad tjener en Kursussekretær i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

206 kr.

Timeløn (37 timer)

394.932 kr.

GNS. Årsløn

32.000 kr.
gennemsnit
26.329 kr.
Lavt gennemsnit
39.493 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Kursussekretær?

En kursussekretær tjener omkring 32.000 kr. om måneden.

Hvad laver en kursussekretær?

En kursussekretær er ansvarlig for at organisere, planlægge og administrere kurser og uddannelser. Deres job involverer typisk at håndtere kursusregistreringer, arrangere lokaler og faciliteter, koordinere kursusmaterialer, udarbejde kursusplaner og holde styr på kursusdeltagere.

Kursussekretæren skal også kommunikere med kursusdeltagere, lærere, kursusadministratorer og andre interessenter. De er ansvarlige for at sikre, at kurser og uddannelser kører glat, og at alle involverede er informeret om deres opgaver og ansvar.

Kursussekretæren skal også sørge for, at kursusdeltagere har det rigtige udstyr og materialer til rådighed, og de skal opdatere og opretholde kursusregistreringsdata og -oplysninger.

Hvad påvirker lønnen hos en kursussekretær?

Lønnen for en kursussekretær afhænger af flere faktorer, herunder erfaring, kvalifikationer, branche, sted og arbejdsgiver.

Kursussekretærer med højere kvalifikationer og erfaring kan forvente højere lønninger end dem med mindre kvalifikationer og erfaring. Kursussekretærer, der arbejder i mere komplekse brancher, kan også forvente højere lønninger.

Stedet har også stor indflydelse på kursussekretærløn. Kursussekretærer, der arbejder i større byer, kan forvente højere lønninger end dem, der arbejder i mindre byer.

Arbejdsgiveren har også stor indflydelse på kursussekretærløn. De, der arbejder for store virksomheder, kan forvente højere lønninger end dem, der arbejder for mindre virksomheder.

Hvordan bliver man kursussekretær?

For at blive kursussekretær skal man have en relevant uddannelse. De fleste kursussekretærer har en bacheloruddannelse i administrativ ledelse, økonomi, virksomhedsadministration eller et andet relevant fag.

Derudover skal man have stærke kommunikationsfærdigheder, IT-færdigheder og organisatoriske evner. Det er også nødvendigt at have et godt overblik og være i stand til at tage initiativ.

Kursussekretærer skal også være villige til at arbejde under pres og løse problemer hurtigt og effektivt. Det er også vigtigt, at de har god kundeservice og et godt øje for detaljer.

Derudover skal kursussekretærer have en god forståelse af kursusregistreringssystemer og -procedurer. De skal også kunne arbejde med forskellige typer af kursusmaterialer og udarbejde kursusplaner.

For at få en kursussekretærstilling skal man typisk have relevant erfaring og kvalifikationer. Det er også vigtigt at have et godt CV og et stærkt personligt brev. Det kan også være nyttigt at have referencer fra tidligere kursussekretærstillinger.

At få en kursussekretærstilling kan være konkurrencedygtig, men med de rigtige kvalifikationer, erfaring og et godt CV kan man forvente en kompetent kursussekretærløn.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa