Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Webshop Manager

Webshop Manager løn

Hvad tjener en Webshop Manager i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

229 kr.

Timeløn (37 timer)

439.296 kr.

GNS. Årsløn

35.500 kr.
gennemsnit
29.286 kr.
Lavt gennemsnit
43.930 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Webshop Manager?

En webshop manager tjener omkring 35.500 kr. om måneden.

Hvad laver en webshop manager?

En webshop manager er ansvarlig for at drive og vedligeholde en online butik. Deres primære opgave er at sikre, at butikken fungerer godt og leverer en god brugeroplevelse. De skal også sørge for, at butikken er synlig og attraktiv for kunderne, så de kan finde det, de leder efter.

Webshop managerens arbejdsopgaver omfatter ofte oprettelse af produkter, opdatering af produktpriser, analyse af salgsdata, udvikling af markedsføringskampagner, overvågning af konkurrenter, vedligeholdelse af webstedet, oprettelse af nye funktioner og udvikling af webstedets design. De skal også sørge for, at butikken overholder gældende lovgivning og sikkerhedsstandarder.

Webshop manageren skal også sørge for, at butikken fungerer problemfrit, så kunderne kan finde det, de leder efter, og handle hurtigt og sikkert. De skal også sørge for, at kundeservice er effektiv og professionel.

Hvad påvirker lønnen hos en webshop manager?

Lønnen for en webshop manager afhænger af flere faktorer. Deres erfaring, kvalifikationer og kompetencer er vigtige faktorer, der påvirker deres webshop manager løn.

En webshop manager, der har erfaring med at drive og vedligeholde en online butik, vil typisk have en højere løn end en, der er ny i feltet. Deres kompetencer i områder som webdesign, markedsføring, kundeservice og analyse vil også have en stor indflydelse på deres løn.

Webshop managerens arbejdssted og branche kan også have en indvirkning på deres løn. En webshop manager, der arbejder i en stor virksomhed, vil typisk have en højere løn end en, der arbejder i en mindre virksomhed.

Hvordan bliver man webshop manager?

For at blive webshop manager skal man have en relevant uddannelse, som f.eks. en bachelor- eller kandidatuddannelse inden for e-handel eller webdesign. Derudover skal man have erfaring med at drive og vedligeholde en online butik og have kompetencer inden for webdesign, markedsføring, kundeservice og analyse.

Erfaring med e-handel og webdesign kan opnås gennem praktikophold eller ved at arbejde som freelancer. Det er også en god idé at få certifikater inden for webdesign og e-handel for at øge ens kvalifikationer.

Webshop manageren skal også have godt kendskab til gældende lovgivning og sikkerhedsstandarder. Derudover skal de have et godt overblik over de nyeste tendenser og teknologier inden for e-handel og webdesign.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa