Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Office Manager

Office Manager løn

Hvad tjener en Office Manager i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

253 kr.

Timeløn (37 timer)

485.856 kr.

GNS. Årsløn

40.000 kr.
gennemsnit
32.390 kr.
Lavt gennemsnit
48.586 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Office Manager?

En office manager tjener omkring 40.000 kr. om måneden.

Hvad laver en office manager?

En office manager er en person, der er ansvarlig for det daglige drift af en virksomhed. Deres primære opgave er at sikre, at virksomhedens økonomi, kontoradministration og personale er i orden.

En office manager har et bredt spektrum af ansvarsområder, herunder ansættelse og fyring af ansatte, budgettering, regnskab, kontoradministration, personalehåndtering og kundeservice. De skal også sikre, at virksomhedens procedurer og politikker overholdes, og de skal sørge for, at virksomhedens kontor er effektivt og produktivt.

En office manager har også ansvaret for at opretholde et godt arbejdsmiljø for de ansatte og sikre, at alle arbejdsmetoder og -praksisser overholder lokale og nationale love.

Hvad påvirker lønnen hos en office manager?

Lønnen for en office manager afhænger af flere faktorer, herunder deres erfaring og uddannelse, deres arbejdsplads og deres geografiske placering.

En office manager med flere års erfaring og en relevant uddannelse kan forvente en højere løn end en office manager med mindre erfaring.

Geografisk placering har også stor indflydelse på lønnen for en office manager. Office managere i større byer, der har en høj levestandard, kan forvente en højere løn end office managere i mindre byer.

Hvordan bliver man office manager?

For at blive office manager skal man have en relevant uddannelse, som f.eks. en bachelorgrad i forretningsadministration eller økonomi. Det er også vigtigt at have erfaring med kontoradministration og personalehåndtering, da dette er en af de vigtigste opgaver for en office manager.

Hvis man ønsker at arbejde som office manager, er det en god ide at søge efter job som kontorassistent eller administrativ assistent, da det kan give en god introduktion til kontoradministration. Det kan også være en god ide at søge certificeringer som Certified Office Manager (COM) eller Certified Professional Manager (CPM) for at forbedre ens kvalifikationer og dermed øge ens office manager løn.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa