Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Key Account Assistent

Key Account Assistent løn

Hvad tjener en Key Account Assistent i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

222 kr.

Timeløn (37 timer)

426.948 kr.

GNS. Årsløn

35.500 kr.
gennemsnit
28.463 kr.
Lavt gennemsnit
42.695 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Key Account Assistent?

En key account assistent tjener omkring 35.500 kr. om måneden.

Hvad laver en key account assistent?

En key account assistent er ansvarlig for at håndtere komplekse kunderelationer og hjælpe med at skabe nye forretningsmuligheder. De er ofte en del af et større salgsteam og arbejder sammen med salgs- og markedsføringsafdelingerne og kunderne.

Deres primære opgave er at håndtere kunderelationer, sørge for kundetilfredshed og støtte salgsprocessen. De arbejder også med at identificere nye markedsmuligheder og kundebase samt være ansvarlige for at opretholde og udvide eksisterende kunderelationer.

Key account assistenter skal være klar til at kommunikere med kunder og andre interessenter, herunder leverandører, forhandlere og distributører. De skal også være i stand til at analysere markedsdata og udarbejde rapporter og præsentationer.

Hvad påvirker lønnen hos en key account assistent?

Lønnen for en key account assistent kan variere afhængigt af deres kvalifikationer, erfaring og placering. Deres løn vil også afhænge af det selskab, de arbejder for, og hvilken branche de arbejder i.

En key account assistents løn kan også påvirkes af deres evne til at håndtere komplekse kunderelationer, skabe nye forretningsmuligheder og identificere nye markedsmuligheder. Deres løn kan også øges, hvis de er i stand til at udvikle og vedligeholde gode kunderelationer og håndtere komplekse kommercielle situationer.

En key account assistents løn kan også øges, hvis de har en bachelorgrad eller en anden relevant uddannelse. Deres løn kan også stige, hvis de har erfaring med at arbejde med komplekse kunderelationer, håndtere komplekse kommercielle situationer og identificere nye markedsmuligheder.

Hvordan bliver man key account assistent?

For at blive en key account assistent skal man have en bachelorgrad i erhvervsøkonomi eller et andet relevant felt. Derudover skal man have et godt kendskab til komplekse kunderelationer, salgsprocesser og markedsføring.

Man skal også have erfaring med at håndtere komplekse kommercielle situationer og identificere nye markedsmuligheder. Det er også vigtigt, at man har kendskab til konkurrencedygtige priser og er i stand til at udarbejde rapporter og præsentationer.

En key account assistent skal også have god kommunikationsevne, da de skal kunne kommunikere med kunder og andre interessenter, herunder leverandører, forhandlere og distributører. Det er også vigtigt, at de har god analytisk tænkning og evnen til at arbejde effektivt.

En key account assistent løn kan variere afhængigt af deres kvalifikationer, erfaring og placering. Det er derfor vigtigt, at man har den nødvendige uddannelse og erfaring for at få den bedste løn.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa