Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Kulturmedarbejder

Kulturmedarbejder løn

Hvad tjener en Kulturmedarbejder i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

209 kr.

Timeløn (37 timer)

401.160 kr.

GNS. Årsløn

33.500 kr.
gennemsnit
26.744 kr.
Lavt gennemsnit
40.116 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Kulturmedarbejder?

En kulturmedarbejder tjener omkring 33.500 kr. om måneden.

Hvad laver en kulturmedarbejder?

En kulturmedarbejder er en person, der arbejder med at udbrede kulturelle værdier og kundskaber. Det kan være ved at arrangere kulturelle begivenheder, skabe kunst eller udføre andre kulturelle aktiviteter. Deres arbejde kan omfatte organisering af koncerter, udstillinger, foredrag, teaterforestillinger og andre arrangementer. De kan også hjælpe med at udvikle kulturprogrammer, der kan nå brede publikumsgrupper.

Kulturmedarbejdere kan også arbejde for at bevare og fremme kulturelle traditioner. De kan udføre forskning for at opdage nye kulturelle værdier og kundskaber. De kan også hjælpe med at udvikle kulturelle materialer, herunder bøger, film og andre kunstværker.

Hvad påvirker lønnen hos en kulturmedarbejder?

Lønnen for en kulturmedarbejder afhænger af en række faktorer, herunder deres erfaring, kvalifikationer og arbejdsplads. Kulturmedarbejdere, der har mere erfaring og kvalifikationer, kan forvente at tjene en højere løn end dem, der er nyere på feltet.

Kulturmedarbejder løn kan også påvirkes af, hvilken type arbejde de udfører. For eksempel kan kulturmedarbejdere, der arbejder på museer, teatre eller andre offentlige steder, forvente at tjene mere end dem, der arbejder for en privat virksomhed.

Hvordan bliver man kulturmedarbejder?

For at blive kulturmedarbejder skal man have en relevant uddannelse. Det kan være en bacheloruddannelse, der fokuserer på kultur, kunst, historie eller andre kulturelle emner. Det kan også være en masteruddannelse eller et specialiseret kursus.

Kulturmedarbejdere skal også have erfaring med kulturarbejde. Det kan være ved at deltage i kulturelle arrangementer, skabe kunst eller organisere kulturelle begivenheder. Det er også vigtigt, at kulturmedarbejdere har kendskab til kulturelle traditioner og kundskaber.

Kulturmedarbejdere skal også have gode kommunikationsfærdigheder og være i stand til at arbejde sammen med andre. Det er også vigtigt, at de har kendskab til forskellige kulturelle traditioner og kundskaber.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa