Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Program Manager

Program Manager løn

Hvad tjener en Program Manager i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

386 kr.

Timeløn (37 timer)

741.324 kr.

GNS. Årsløn

61.500 kr.
gennemsnit
49.422 kr.
Lavt gennemsnit
74.132 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Program Manager?

En program manager tjener omkring 61.500 kr. om måneden.

Hvad laver en program manager?

En program manager er ansvarlig for at styre og overvåge et program eller en projektportefølje. De skal sikre, at alle aktiviteter og projekter er koordineret og gennemført inden for tidsplanen og budgettet. Program manageren skal desuden overvåge kvaliteten af arbejdet og sikre, at alle medarbejdere overholder deres forpligtelser.

Program manageren skal kommunikere med alle involverede partnere, herunder kunder, leverandører og projektdeltagere. De skal også planlægge og organisere projekter, arbejde med risikostyring, udarbejde rapporter og udføre andre administrative opgaver.

Program manageren skal også sikre, at projekterne er i overensstemmelse med de relevante retningslinjer og standarder. De skal desuden håndtere ændringer og være ansvarlige for at levere kvalitetsprodukter og tjenester.

Hvad påvirker lønnen hos en program manager?

Lønnen for en program manager afhænger af flere forskellige faktorer, herunder erfaring, niveau af ansvar og område. Program managerens løn kan også variere afhængigt af, hvilken branche de arbejder i.

Program managerens uddannelse og certificeringer har også indflydelse på lønnen. Program managerens evne til at styre og overvåge et program eller en projektportefølje kan også have en betydning for deres løn.

Derudover kan program managerens løn også afhænge af, hvor godt de kan kommunikere med andre involverede partnere. Program managerens evne til at udføre administrative opgaver og håndtere ændringer kan også påvirke deres løn.

Hvordan bliver man program manager?

For at blive program manager skal man have en bachelor- eller kandidatuddannelse i en relevant disciplin. Det kan være i ledelse, teknologi, økonomi eller andre områder.

Man bør også have erfaring med projektledelse og projektstyring. Det er også vigtigt at have gode kommunikationsevner og være god til at arbejde med mennesker.

Program manageren bør også have certificeringer, der beviser deres viden og kompetencer. Certificeringer som Certified Associate in Project Management (CAPM) og Project Management Professional (PMP) er vigtige for at kunne opnå en høj program manager løn.

Derudover bør man også have stærke analytiske evner og være god til at håndtere komplekse problemer. Program manageren skal også være god til at arbejde med risikostyring og kunne udarbejde rapporter.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa