Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > CRM Manager

CRM Manager løn

Hvad tjener en CRM Manager i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

313 kr.

Timeløn (37 timer)

600.048 kr.

GNS. Årsløn

50.000 kr.
gennemsnit
40.003 kr.
Lavt gennemsnit
60.005 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en CRM Manager?

En crm manager tjener omkring 50.000 kr. om måneden.

Hvad laver en CRM Manager?

CRM Manager er en forkortelse for Customer Relationship Management Manager. Det er en lederstilling, der har til formål at hjælpe virksomheder med at forbedre deres kundeoplevelse gennem bedre kundeinteraktion og -forståelse.

En CRM Manager har ansvaret for at opbygge og vedligeholde et godt forhold til kunderne. Dette kan omfatte at udvikle og implementere kunderelationer strategier, der hjælper virksomheden med at få og fastholde kunder. De er også ansvarlige for at skabe og implementere kundeserviceprogrammer og -processer, der skal sikre, at kunderne får den bedste service muligt.

CRM Manageren skal også sikre, at virksomhedens kundedatabaser er opdaterede, og at alle kundedata er korrekte. De skal også overvåge kundeadfærd og analysere kundedata for at identificere trends og skabe nye strategier til at forbedre kunderelationer.

Hvad påvirker lønnen hos en CRM Manager?

Lønnen for en CRM Manager afhænger af flere faktorer, herunder deres erfaring, deres uddannelsesniveau og deres kvalifikationer. Erfaring er en af de vigtigste faktorer, der påvirker lønnen, da erfarne CRM Managere har større forståelse for kunderelationer og kundeinteraktioner.

Uddannelsesniveauet har også betydning for lønnen. CRM Managere med kandidat- eller mastergrad i en relateret disciplin som ledelse eller markedsføring vil normalt modtage højere løn end dem, der ikke har en sådan uddannelse.

Kvalifikationer spiller også en rolle, da CRM Managere, der har ekstra kvalifikationer, som f.eks. kendskab til programmeringssprog, analyseværktøjer og CRM-systemer, ofte vil modtage højere løn end dem, der ikke har disse kvalifikationer.

Hvordan bliver man CRM Manager?

For at blive CRM Manager skal du have en bachelorgrad i en relateret disciplin som ledelse eller markedsføring. Det er også en god ide at have erfaring med kunderelationer og kundeinteraktioner.

Du skal også have kompetencer inden for programmeringssprog, analyseværktøjer og CRM-systemer. Det er nødvendigt at have et godt kendskab til disse programmer og systemer, da det er disse, der hjælper med at forbedre kundeoplevelsen.

Derudover skal du have en god forståelse for kundeadfærd og kunne analysere kundedata for at identificere trends og skabe nye strategier. Det er også en god ide at have erfaring med at udvikle og implementere kunderelationer strategier.

En god måde at forberede sig på er at tage ekstra kurser og certifikater i CRM-systemer og -programmer. Dette kan hjælpe dig med at øge dine chancer for at få en CRM Manager-stilling og for at få en højere CRM Manager løn.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa