Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Lærervikar

Lærervikar løn

Hvad tjener en Lærervikar i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

184 kr.

Timeløn (37 timer)

352.776 kr.

GNS. Årsløn

29.000 kr.
gennemsnit
23.518 kr.
Lavt gennemsnit
35.278 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Lærervikar?

En lærervikar tjener omkring 29.000 kr. om måneden.

Hvad laver en lærervikar?

En lærervikar er en lærer, der træder til, når en fastansat lærer er syg eller har andre forpligtelser. En lærervikar har til opgave at overtage lærerens undervisning og sørge for, at eleverne får den nødvendige oplæring. Derudover skal lærervikaren tage sig af administrative og organisatoriske opgaver, som læreren normalt ville have ansvaret for.

En lærervikar skal følge lærerens planer for undervisningen og sørge for, at alle elever får den nødvendige oplæring. Det kan være nødvendigt at tilpasse undervisningen, så den passer til den aktuelle klasse og deres behov. Lærervikaren har også ansvaret for at være en god rollemodel og hjælpe eleverne med at opnå deres læringsmål.

Hvad påvirker lønnen hos en lærervikar?

Lønnen for en lærervikar afhænger af flere forskellige faktorer. Det kan være antallet af timer, som lærervikaren arbejder, eller hvor mange klasser man underviser. Det kan også være, hvor mange års erfaring man har som lærervikar, eller hvilken type skole man underviser på.

Lønnen for en lærervikar kan også være afhængig af, hvor godt man udfører sine opgaver. Det kan være, at man kan få en højere løn, hvis man er god til at undervise og håndtere administrative opgaver. Derudover er det også muligt at få en højere lærervikar løn, hvis man har flere års erfaring som lærervikar.

Hvordan bliver man lærervikar?

For at blive lærervikar skal man have en læreruddannelse. Det kan være en bachelor- eller kandidatuddannelse, som man har taget på en universitet eller professionshøjskole. Når man har bestået sin uddannelse, skal man have en lærergodkendelse fra Undervisningsministeriet. Det er også nødvendigt at have en god forståelse af det danske skolesystem og være fortrolig med de gældende regler og love.

For at blive ansat som lærervikar skal man søge job på forskellige skoler. Det kan være en god idé at kontakte skoler direkte og spørge, om de har brug for en lærervikar. Det kan også være en god idé at søge job hos virksomheder, der tilbyder lærervikar-tjenester.

Derudover er det også en god idé at have et godt netværk af kollegaer og tidligere lærere, som man kan kontakte, når der er brug for en lærervikar. Det er også en god idé at holde sig opdateret med nye udviklinger inden for skoleområdet, så man er klar til at tage imod nye opgaver som lærervikar.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa