Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Revisor

Revisor løn

Hvad tjener en Revisor i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

291 kr.

Timeløn (37 timer)

558.720 kr.

GNS. Årsløn

46.000 kr.
gennemsnit
37.248 kr.
Lavt gennemsnit
55.872 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Revisor?

En revisor tjener omkring 46.000 kr. om måneden.

Hvad laver en revisor?

En revisor er en professionel, som hjælper virksomheder og organisationer med at overholde lovgivning, regler og retningslinjer. De arbejder også med at sikre, at virksomheder og organisationer har en sund økonomisk styring. De kan også hjælpe med at udarbejde og revidere årsregnskaber. Endelig kan de hjælpe med at foretage undersøgelser og analysere økonomiske data.

En revisor har som regel en akademisk grad i regnskab eller en anden relevant økonomisk uddannelse. De har også ofte taget kurser i skatteret, revisionsstandarder og andre relevante områder. De har også brug for at have en god forståelse af økonomi og lovgivning.

Hvad påvirker lønnen hos en revisor?

Lønnen hos en revisor afhænger af flere faktorer. Det kan være den akademiske baggrund, de har, og hvor mange års erfaring de har. Det kan også afhænge af, hvilken type virksomhed eller organisation de arbejder for, og hvor komplekse deres opgaver er. Endelig kan lønnen også påvirkes af, hvor godt deres karriere forløb har været. Revisor løn kan variere meget, og det er derfor vigtigt at have detaljeret viden om de forskellige faktorer, der påvirker lønnen.

Hvordan bliver man revisor?

For at blive revisor skal man først have en akademisk grad i regnskab eller en anden relevant økonomisk uddannelse. Det er også vigtigt at have kurser og erfaring inden for skatteret, revisionsstandarder og andre relevante områder.

Derudover skal man have erfaring med at arbejde med økonomiske data og regnskaber. Det er også nødvendigt at have et godt kendskab til lovgivning og økonomi.

Når man har opfyldt ovenstående krav, skal man søge om en licens fra en professionel organisation, som f.eks. Den Danske Revisorforening. Når man har fået licensen, kan man begynde at arbejde som revisor.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa