Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Storemanager

Storemanager løn

Hvad tjener en Storemanager i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

213 kr.

Timeløn (37 timer)

409.356 kr.

GNS. Årsløn

34.000 kr.
gennemsnit
27.290 kr.
Lavt gennemsnit
40.936 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Storemanager?

En storemanager tjener omkring 34.000 kr. om måneden.

Hvad laver en storemanager?

En storemanager er ansvarlig for at lede et butikspersonale, så butikken kan fungere optimalt. Storemanageren har ansvaret for at opretholde et højt niveau af kundetilfredshed, samtidig med at butikkens økonomi og produktivitet opretholdes. Storemanageren har ansvaret for at planlægge, organisere, lede og kontrollere alle butikkens aktiviteter.

En storemanagers opgaver inkluderer at udarbejde salgsplaner og budgetter, overvåge salgstal og kundetilfredshed, udarbejde rapporter, træne og udvikle butikspersonale, opretholde et højt niveau af sikkerhed og service, og håndtere kundeklager. Storemanageren skal også sørge for, at butikken overholder alle regler og retningslinjer.

Hvad påvirker lønnen hos en storemanager?

Lønnen for en storemanager afhænger af flere faktorer, herunder butikkens størrelse, beliggenhed, omsætning og kundebase. Storemanagerens erfaring og uddannelsesniveau er også afgørende for, hvor meget de tjener.

Storemanagers løn kan også variere afhængigt af deres arbejdsopgaver og ansvarsområder. Som regel tjener storemanagere, der har flere ansvarsområder, mere end dem, der kun har et par.

Hvordan bliver man storemanager?

For at blive en storemanager skal man have erfaring som butiksassistent eller butikschef. Det er også en fordel, hvis man har en uddannelse inden for ledelse, økonomi eller kundeservice.

Derudover skal man have kendskab til butiksdrift, herunder regnskab, marketing, salg og kundeservice. Det er også vigtigt, at man har kendskab til lovgivning og retningslinjer.

For at få jobbet som storemanager skal man også have gode kommunikative og ledelsesmæssige færdigheder. Man skal kunne træne, motivere og lede andre, samt have evnen til at tage hurtige og effektive beslutninger.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa