Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Teknisk support

Teknisk support løn

Hvad tjener en Teknisk support i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

255 kr.

Timeløn (37 timer)

488.640 kr.

GNS. Årsløn

40.500 kr.
gennemsnit
32.576 kr.
Lavt gennemsnit
48.864 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Teknisk support?

En teknisk support tjener omkring 40.500 kr. om måneden.

Hvad laver en teknisk support?

Teknisk support er et bredt felt, der involverer at hjælpe brugere med tekniske problemer og spørgsmål. Teknisk supportpersoner arbejder ofte på en hotline, e-mail eller live chat, hvor de hjælper kunder med at løse deres problemer. I nogle tilfælde kan teknisk support også omfatte personlig support, hvor personen besøger kundens hjem eller virksomhed for at løse et problem.

Teknisk supportpersoner har et bredt udvalg af færdigheder og kompetencer, der er nødvendige for at hjælpe kunderne. De skal være i stand til at løse tekniske problemer, give kundeservice, diagnosticere og reparere hardware og softwarefejl, og de skal have et godt kendskab til de tekniske produkter, de arbejder med.

Teknisk supportpersoner skal også være i stand til at kommunikere klart og effektivt med kunderne for at hjælpe dem med at løse deres problemer. De skal være opmærksomme på kunders behov og være i stand til at give kunden det bedste resultat.

Hvad påvirker lønnen hos en teknisk support?

Lønnen for en teknisk supportperson afhænger af flere faktorer, herunder erfaring, uddannelse og niveauet af kundeservice, de leverer. Erfaring og uddannelse er ofte direkte relateret til lønnen, da de giver teknisk supportpersoner de nødvendige færdigheder og kompetencer til at hjælpe kunderne.

Kundeservice er også en stor del af den tekniske supportløn. Teknisk supportpersoner, der leverer høj kvalitet kundeservice, får ofte en højere løn end dem, der ikke gør det.

Derudover er der også nogle virksomheder, der tilbyder teknisk supportpersoner bonusser og andre incitamenter for at motivere dem til at levere den bedste kundeservice.

Hvordan bliver man teknisk support?

For at blive teknisk supportperson skal man have en baggrund i teknologi, herunder computere, software og hardware. Det er også vigtigt, at man har god kommunikationsevne og kundeservicefærdigheder, da det er nødvendigt for at kunne hjælpe kunderne med deres problemer.

En god måde at komme i gang på er at tage et teknisk supportkursus eller et certificeringsprogram. Dette vil give teknisk supportpersoner de nødvendige færdigheder og kompetencer til at hjælpe kunderne med deres problemer.

Når man har fået de nødvendige færdigheder, er det vigtigt at få nogle erfaringer. Dette kan gøres ved at arbejde som frivillig eller ved at søge efter et job som teknisk supportperson. Når man har fået nogle erfaringer, kan man ansøge om job som teknisk support og begynde at tjene en teknisk support løn.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa