Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Butiksassistent

Butiksassistent løn

Hvad tjener en Butiksassistent i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

149 kr.

Timeløn (37 timer)

285.840 kr.

GNS. Årsløn

24.000 kr.
gennemsnit
19.056 kr.
Lavt gennemsnit
28.584 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Butiksassistent?

En butiksassistent tjener omkring 24.000 kr. om måneden.

Hvad laver en butiksassistent?

En butiksassistent er ansat til at hjælpe kunderne med at finde det, de har brug for i en butik. Deres primære ansvar er at hjælpe kunderne med at finde de varer, de ønsker, og hjælpe dem med at betale for dem. De skal også sørge for, at butikken er ordentligt organiseret og rengjort, og at varerne er på de rette steder. Butiksassistenter skal også håndtere kundehenvendelser og håndtere klager. Butiksassistenter skal også sørge for, at butikken overholder gældende regler og love, og at de følger de retningslinjer, der er fastsat af butikkens ledelse.

Hvad påvirker lønnen hos en butiksassistent?

Lønnen for en butiksassistent afhænger af flere faktorer. Den største faktor er typen af butik, de arbejder for. Butikker, der sælger dyrere varer, vil ofte betale mere end butikker, der sælger billigere varer. Erfaring og uddannelse spiller også en rolle. Jo mere erfaring og uddannelse butiksassistenten har, jo højere vil deres løn være. Butiksassistent løn kan også variere afhængigt af, hvor butikken ligger. Butikker i større byer og indkøbscentre betaler typisk mere end butikker i små byer.

Hvordan bliver man butiksassistent?

For at blive butiksassistent skal man først have en højere uddannelse. Det kan være en gymnasial uddannelse, en erhvervsuddannelse eller en anden form for uddannelse, der er relateret til butikken. Derefter skal man søge ledige stillinger som butiksassistent. Når man har fundet en ledig stilling, skal man sende ansøgning og CV til butikken. Når man har modtaget en invitation til et jobsamtale, skal man forberede sig godt og være klar til at svare på spørgsmål om sine tidligere job og kvalifikationer.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa