Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Account Executive

Account Executive løn

Hvad tjener en Account Executive i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

313 kr.

Timeløn (37 timer)

600.192 kr.

GNS. Årsløn

49.500 kr.
gennemsnit
40.013 kr.
Lavt gennemsnit
60.019 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Account Executive?

En account executive tjener omkring 49.500 kr. om måneden.

Hvad laver en account executive?

En account executive er en professionel, der arbejder med salg, marketing og relationer. Deres primære opgave er at etablere og udvikle kontakter og forretningsmuligheder med potentielle kunder. Account executives kan arbejde i mange forskellige brancher, herunder reklame, softwareudvikling og finansielle tjenester.

En account executive forsøger at identificere nye kunder og forhandle aftaler, der skaber værdi for begge parter. De skal også være i stand til at udvikle og vedligeholde et godt kundeforhold. Account executives skal være kreative, da de ofte skal komme op med nye måder at nå deres mål på. De skal også være i stand til at forhandle og kommunikere effektivt med kunder.

Account executives kan arbejde for en virksomhed eller som selvstændig konsulent. Deres opgaver kan omfatte udarbejdelse af salgsstrategier, udvikling af markedsføringskampagner, forhandling af aftaler og kommunikation med kunder.

Hvad påvirker lønnen hos en account executive?

Lønnen for en account executive afhænger af flere faktorer, herunder branche, erfaring og geografi. Account executives, der arbejder i det finansielle servicesektor, tjener ofte mere end dem, der arbejder i andre brancher. Lønnen varierer også afhængigt af den specifikke arbejdsgiver og den geografiske placering.

En account executives løn kan også variere afhængigt af deres erfaring og deres evne til at nå salgsmål. Deres evne til at udvikle og vedligeholde kunderelationer kan også påvirke deres løn.

Hvordan bliver man account executive?

For at blive en account executive skal man have en bachelorgrad i salg, marketing eller en anden relevant faglig disciplin. Erfaring inden for branchen er også vigtig, og mange virksomheder kræver, at man har mindst et par års erfaring.

Virksomheder leder også efter kandidater, der har stærke kommunikationsevner, er god til at forhandle og har viden om de produkter eller tjenester, de sælger. Det er også vigtigt, at man har et godt kendskab til markedsføring, og at man har en god forståelse af, hvordan man udvikler og vedligeholder kunderelationer.

En god account executive skal være i stand til at arbejde selvstændigt og være i stand til at møde salgsmål. De skal også have stærke ledelses- og problemløsningsfærdigheder. Account executive løn er ofte baseret på deres præstationer, så det er vigtigt, at man er i stand til at nå de mål, der er sat.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa