Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Salgs- og marketingchef

Salgs- og marketingchef løn

Hvad tjener en Salgs- og marketingchef i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

351 kr.

Timeløn (37 timer)

673.104 kr.

GNS. Årsløn

56.000 kr.
gennemsnit
44.874 kr.
Lavt gennemsnit
67.310 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Salgs- og marketingchef?

En salgs- og marketingchef tjener omkring 56.000 kr. om måneden.

Hvad laver en salgs- og marketingchef?

En salgs- og marketingchef er ansvarlig for at skabe og udvikle strategier for at øge salget og markedsføringen af ​​en virksomhed. De er ansvarlige for at skabe og vedligeholde relationer til kunder og klienter, udvikle og implementere markedsføringsstrategier og overvåge salgsresultater.

Salgs- og marketingchefer skal have et godt kendskab til markedsføring og salgsteknikker, herunder digital markedsføring, og de skal også have stærke kommunikationsevner og være i stand til at arbejde effektivt med andre.

Deres hovedopgaver kan omfatte at skabe og implementere markedsføringsstrategier, udvikle og vedligeholde kunderelationer, udarbejde og analysere salgsrapporter, udvikle og implementere nye salgsmetoder og arbejde sammen med salgs- og marketingteams for at sikre, at målene for virksomheden nås.

Hvad påvirker lønnen hos en salgs- og marketingchef?

Lønnen for en salgs- og marketingchef kan variere afhængigt af virksomhedens størrelse og branche. Lønnen kan også påvirkes af antallet af år, en person har arbejdet som salgs- og marketingchef, samt deres kvalifikationer og erfaring.

Salgs- og marketingchef løn kan også påvirkes af virksomhedens budget, samt deres evne til at nå deres salgs- og markedsføringsmål.

Hvordan bliver man salgs- og marketingchef?

For at blive salgs- og marketingchef skal man typisk have en bachelorgrad i markedsføring, ledelse eller økonomi. Nogle virksomheder kræver, at man har en mastergrad i business administration eller en anden relevant grad.

Erfaring er også nødvendig for at blive salgs- og marketingchef. Det er vigtigt at have erfaring med salg og markedsføring, og det er også nyttigt at have erfaring med ledelse og kommunikation.

Det er også nyttigt at have kendskab til de nyeste teknologier og værktøjer, som kan bruges til at hjælpe med at skabe og udvikle markedsføringsstrategier.

Salgs- og marketingchefer skal også være kreative og have stærke problemløsningsevner. Det er også nyttigt at have stærke analytiske evner, da det hjælper med at analysere salgsdata og oprette rapporter.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa