Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Miljøkoordinator

Miljøkoordinator løn

Hvad tjener en Miljøkoordinator i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

251 kr.

Timeløn (37 timer)

482.688 kr.

GNS. Årsløn

40.000 kr.
gennemsnit
32.179 kr.
Lavt gennemsnit
48.269 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Miljøkoordinator?

En miljøkoordinator tjener omkring 40.000 kr. om måneden.

Hvad laver en miljøkoordinator?

En miljøkoordinator er ansvarlig for at overvåge, evaluere og forbedre miljøpraksis i et firma. Deres primære ansvar er at hjælpe virksomheden med at overholde miljølovgivningen og reducere virksomhedens miljøpåvirkning.

En miljøkoordinator vil ofte arbejde tæt sammen med andre fagfolk som miljøingeniører, miljøchefer og miljøkonsulenter for at sikre, at virksomheden overholder miljølovgivningen og reducerer sin miljøpåvirkning. Deres arbejde omfatter ofte at udvikle, implementere og overvåge miljøstrategier og miljøpraksis, samt at udarbejde miljørapporter.

Miljøkoordinatorer arbejder ofte med en række forskellige miljømæssige emner, herunder energieffektivitet, affaldshåndtering, luftkvalitet og vandforurening. De arbejder også med at skabe miljøvenlige produkter og processer, reducere energiforbruget og reducere virksomhedens miljøpåvirkning.

Miljøkoordinatorer er ofte involveret i at udvikle og implementere miljøvenlige strategier og processer, samt at udføre miljøundersøgelser og miljøovervågning. De arbejder også med at udarbejde miljørapporter og miljøpolitikker og med at udarbejde og implementere miljøvenlige produkter og processer.

Hvad påvirker lønnen hos en miljøkoordinator?

Lønnen for en miljøkoordinator kan variere afhængigt af flere faktorer, herunder erfaring, kvalifikationer, branche og geografi. En miljøkoordinator med mere erfaring vil ofte tjene mere end en miljøkoordinator med mindre erfaring.

Kvalifikationer som en bachelor- eller kandidatuddannelse i miljøvidenskab, miljøteknologi eller miljøingeniør kan også have en indflydelse på lønnen for en miljøkoordinator.

Branchen kan også have en indflydelse på miljøkoordinator lønnen. Miljøkoordinatorer, der arbejder i industrien, kan forvente at tjene mere end miljøkoordinatorer, der arbejder i servicebranchen.

Geografi kan også have en indflydelse på miljøkoordinator lønnen. Miljøkoordinatorer, der arbejder i større byer, kan forvente at tjene mere end miljøkoordinatorer, der arbejder i mindre byer.

Hvordan bliver man miljøkoordinator?

For at blive miljøkoordinator er det nødvendigt at have en bachelor- eller kandidatuddannelse i miljøvidenskab, miljøteknologi eller miljøingeniør. Det er også nødvendigt at have et godt kendskab til miljølovgivning og miljøpraksis.

Erfaring med miljøvenlige strategier, processer og produkter er også et must. Det er også vigtigt at have erfaring med miljøovervågning og miljøundersøgelser. Det er også vigtigt at have kendskab til miljørapportering og miljøpolitikker.

Derudover skal miljøkoordinatorer have stærke kommunikationsfærdigheder, godt organisatorisk talent og evnen til at arbejde effektivt med andre. De skal også have en god forståelse af miljøpåvirkning og miljøvenlige processer og produkter.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa