Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Business manager

Business manager løn

Hvad tjener en Business manager i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

361 kr.

Timeløn (37 timer)

692.340 kr.

GNS. Årsløn

57.000 kr.
gennemsnit
46.156 kr.
Lavt gennemsnit
69.234 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Business manager?

En business manager tjener omkring 57.000 kr. om måneden.

Hvad laver en business manager?

En business manager er en person, der er ansvarlig for at styre og lede en virksomhed. Deres primære opgave er at udføre strategiske beslutninger, der hjælper med at sikre, at virksomheden når sine mål. Business managers er også ansvarlige for at skabe og vedligeholde et godt arbejdsmiljø, der øger produktiviteten og arbejdsglæden.

Business managers er også ansvarlige for at sørge for, at virksomheden har de nødvendige ressourcer til at nå sine mål. De skal sørge for, at virksomheden har de rette mennesker, værktøjer og teknologi til at udføre deres arbejde. Endelig skal business managers sørge for, at virksomheden har de nødvendige finansielle ressourcer til at realisere sine mål.

Hvad påvirker lønnen hos en business manager?

Lønnen for en business manager afhænger af en række faktorer, herunder erfaring, uddannelse, størrelse og type af virksomhed, ansvar og branche. Business managers med mere erfaring vil typisk have en højere business manager løn end dem med mindre erfaring. Lønnen for business managers kan også variere afhængigt af branchen. For eksempel er business managers i finanssektoren ofte højere lønnet end business managers i andre brancher.

Uddannelse er også en faktor, der påvirker lønnen hos en business manager. Business managers med en højere uddannelse, såsom en MBA, vil typisk have en højere løn end dem, der ikke har en højere uddannelse.

Hvordan bliver man business manager?

For at blive business manager skal du have en bachelor- eller kandidatuddannelse i business, økonomi eller lignende. Det er også vigtigt, at du har en god forståelse for virksomhedsledelse, strategi og finansiering. Det anbefales også, at du har erfaring med ledelse af et team eller projektledelse.

Derudover er det anbefalet, at du har en MBA eller en anden relevant uddannelse. Dette vil hjælpe dig med at udvikle de nødvendige færdigheder og viden til at kunne lede en virksomhed.

For at komme i betragtning til en stilling som business manager skal du også have et godt CV, der præsenterer dine erfaringer og kvalifikationer. Det er også vigtigt, at du kan kommunikere effektivt og har stærke problemløsningsfærdigheder.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa