Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Digital Project Manager

Digital Project Manager løn

Hvad tjener en Digital Project Manager i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

313 kr.

Timeløn (37 timer)

600.408 kr.

GNS. Årsløn

50.500 kr.
gennemsnit
40.027 kr.
Lavt gennemsnit
60.041 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Digital Project Manager?

En digital project manager tjener omkring 50.500 kr. om måneden.

Hvad laver en digital project manager?

En digital project manager er ansvarlig for at styre og koordinere projekter, der involverer teknologi og digitale medier. De skal planlægge, budgettere og lede projekter, samt overvåge og evaluere deres fremskridt fra start til slut.

Digital project managere skal være stærke kommunikatorer, der kan arbejde med en bred vifte af interessenter. De skal være i stand til at håndtere komplekse projekter, der involverer mange forskellige komponenter, og de skal kunne træffe beslutninger hurtigt og effektivt.

De skal også være i stand til at identificere risici og problemer og træffe beslutninger for at løse dem. Digital project managere skal også kunne identificere muligheder for at forbedre processer og procedurer for at sikre, at projekterne når deres mål på en effektiv og effektiv måde.

Hvad påvirker lønnen hos en digital project manager?

Lønnen for en digital project manager afhænger af flere forskellige faktorer, herunder deres erfaring og kvalifikationer, den branche, de arbejder i, og hvor de bor.

Erfaring er en af de vigtigste faktorer, der påvirker lønnen hos en digital project manager. Jo flere års erfaring, en digital project manager har, jo højere løn kan de forvente. Kvalifikationer er også vigtige, da de kan hjælpe med at øge lønnen.

Branchen spiller også en rolle. Digital project managere, der arbejder inden for IT-branchen, kan forvente en højere løn end dem, der arbejder inden for andre brancher.

Endelig kan geografi også have en indflydelse på digital project manager løn. Digital project managere, der arbejder i større byer, kan forvente en højere løn end dem, der arbejder i mindre byer.

Hvordan bliver man digital project manager?

For at blive en digital project manager skal du først og fremmest have en baggrund inden for IT. En bachelor- eller kandidatuddannelse i IT er et godt sted at starte.

Du skal også have erfaring med projektledelse. Dette kan opnås ved at arbejde som en projektleder eller ved at tage kurser i projektledelse. Derudover skal du have et godt kendskab til de teknologier, der bruges i projekter, f.eks. programmeringssprog og webudvikling.

Du skal også have stærke kommunikations- og ledelsesfærdigheder. Dette kan opnås ved at tage kurser i kommunikation og ledelse. Endelig skal du have en god forståelse af, hvordan man håndterer og styrer komplekse projekter.

At blive digital project manager kræver en stærk baggrund inden for IT, erfaring med projektledelse, kendskab til teknologi, stærke kommunikations- og ledelsesfærdigheder og en god forståelse for komplekse projekter.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa