Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Direktionssekretær

Direktionssekretær løn

Hvad tjener en Direktionssekretær i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

252 kr.

Timeløn (37 timer)

483.876 kr.

GNS. Årsløn

40.500 kr.
gennemsnit
32.258 kr.
Lavt gennemsnit
48.388 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Direktionssekretær?

En direktionssekretær tjener omkring 40.500 kr. om måneden.

Hvad laver en direktionssekretær?

En direktionssekretær er en administrativ medarbejder, der hjælper ledere med at styre deres kontor. Deres primære ansvar er at håndtere det daglige arbejde og sikre, at alle opgaver bliver udført korrekt og effektivt. Deres job beskrives ofte som en mellemperson mellem ledelsen og resten af ​​personalegruppen.

En direktionssekretærs jobbeskrivelse kan variere afhængigt af størrelsen og strukturen af ​​virksomheden. De kan være ansvarlige for at organisere møder, planlægge og koordinere begivenheder, udføre baggrundsundersøgelser og forberede rapporter. De kan også være ansvarlige for at udarbejde breve, korrespondance og andre dokumenter, der kræves af ledelsen.

En direktionssekretær skal have stærke organisatoriske, kommunikative og administrative evner. De skal også være i stand til at arbejde selvstændigt og i et team og skal være i stand til at bevare professionalisme og diskretion.

Hvad påvirker lønnen hos en direktionssekretær?

Lønnen for en direktionssekretær afhænger af flere faktorer, herunder virksomhedens størrelse, lokation, erfaring og kvalifikationer. I gennemsnit tjener direktionssekretærer mellem $30.000 og $50.000 om året, afhængigt af disse faktorer.

En direktionssekretær løn kan også afhænge af, hvor meget ansvar de har. Hvis de har flere opgaver, såsom at håndtere flere kontoropgaver, såsom korrespondance og rapporter, kan deres løn stige.

Derudover kan lønnen også afhænge af, hvor mange års erfaring direktionssekretæren har. Jo flere års erfaring, jo højere løn.

Hvordan bliver man direktionssekretær?

For at blive en direktionssekretær skal man have en bachelor- eller kandidatuddannelse i forretningsadministration, kontoradministration eller et relateret felt. Derudover skal man have erfaring med administrative opgaver, herunder kontoradministration og korrespondance.

Nogle virksomheder kræver, at man har et certifikat eller en anden form for kvalifikation. Dette kan være en god idé, hvis man ønsker at stige i stilling og øge sin direktionssekretær løn.

Derudover er det vigtigt, at man har stærke kommunikative og organisatoriske evner. Det er også vigtigt at være i stand til at arbejde selvstændigt og i et team, samt at være professionel og diskret.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa