Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Marketing Manager

Marketing Manager løn

Hvad tjener en Marketing Manager i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

289 kr.

Timeløn (37 timer)

554.676 kr.

GNS. Årsløn

47.000 kr.
gennemsnit
36.978 kr.
Lavt gennemsnit
55.468 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Marketing Manager?

En marketing manager tjener omkring 47.000 kr. om måneden.

Hvad laver en marketing manager?

En marketing manager er ansvarlig for at skabe, implementere og overvåge markedsføringsstrategier, der skal øge salget og opbygge en stærk kundebase. De skal også analysere markedsdata og udvikle kampagner, der målretter kunderne.

Marketing managers arbejder på tværs af mange forskellige brancher, og deres arbejdsopgaver kan variere afhængigt af deres branche og arbejdsplads. Generelt arbejder marketing managers med at udvikle en markedsføringsstrategi, der skal hjælpe virksomheden med at nå sine mål. De skal også udvikle og implementere markedsføringskampagner, der skal øge salget og opbygge en stærk kundebase.

Marketing managers skal også være opmærksomme på udviklingen i deres branche og udvikle nye strategier for at holde sig foran konkurrenterne. De skal også analysere markedsdata og bruge den til at træffe informerede beslutninger om kampagner og strategier.

Hvad påvirker lønnen hos en marketing manager?

Lønnen for en marketing manager afhænger af en række faktorer, herunder branche, erfaring, geografi og arbejdsplads. Arbejdsgivere er typisk villige til at betale mere for en marketing manager med stor erfaring og kompetencer, og lønnen kan variere afhængigt af, hvor mange års erfaring man har.

Geografi spiller også en rolle, da lønnen for marketing managers kan variere afhængigt af, hvor de arbejder. Endelig kan lønnen for en marketing manager også afhænge af arbejdspladsen. Nogle virksomheder betaler mere for marketing managers, der har et større ansvar og flere kompetencer.

Hvordan bliver man marketing manager?

For at blive en marketing manager skal man have en bachelorgrad i markedsføring eller et tilsvarende felt. Derudover skal man have erfaring med markedsføring, salg og kundeservice.

Derudover skal man også have erfaring med at analysere markedsdata og udvikle markedsføringskampagner. Endelig skal man også have kendskab til de nyeste trends og teknologier inden for markedsføring.

Når man har fået den nødvendige uddannelse og erfaring, kan man søge stillinger som marketing manager. Det kan være en god idé at starte med et junior marketing manager job og arbejde sig op til en senior stilling. Dette kan hjælpe med at øge ens marketing manager løn.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa