Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Sourcing Manager

Sourcing Manager løn

Hvad tjener en Sourcing Manager i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

345 kr.

Timeløn (37 timer)

662.364 kr.

GNS. Årsløn

56.000 kr.
gennemsnit
44.158 kr.
Lavt gennemsnit
66.236 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Sourcing Manager?

En sourcing manager tjener omkring 56.000 kr. om måneden.

Hvad laver en sourcing manager?

En sourcing manager har til opgave at skaffe de bedste tilbud på produkter og tjenester til deres organisation. Det kan omfatte alt fra køb af produkter fra leverandører til at udvikle nye produkter og tjenester. Sourcing managerens job er at sikre, at organisationen får de bedste produkter og tjenester til den bedste pris.

Sourcing managerens ansvar omfatter ofte at identificere og evaluere potentielle leverandører, kontakte leverandører for at indhente tilbud, analysere tilbud og kontrakter, samt forhandle priser og vilkår. Sourcing manageren skal også overvåge leverandører for at sikre, at organisationen modtager produkter og tjenester af høj kvalitet.

Sourcing manageren skal også have et godt kendskab til lovgivning og regler for kontrakter og købsaftaler. De skal også have et godt kendskab til organisationens produkter og tjenester, samt deres kunder og konkurrenter.

Hvad påvirker lønnen hos en sourcing manager?

Lønnen hos en sourcing manager afhænger af flere faktorer, herunder erfaring, kompetencer, branche og geografi. Erfaring er den vigtigste faktor, da sourcing managere med flere års erfaring har større viden om brancher, produkter og tjenester, samt kontrakter og købsaftaler.

Kompetencer er også vigtige, da sourcing managere skal have et godt kendskab til økonomi og forhandlingsteknikker. De skal også have et godt kendskab til lovgivning og regler for kontrakter og købsaftaler.

Lønnen hos en sourcing manager kan også påvirkes af branchen, da nogle brancher betaler mere end andre. Geografi er også en faktor, da sourcing managere ofte tjener mere i større byer end i mindre byer.

Hvordan bliver man sourcing manager?

For at blive sourcing manager skal man have et solidt kendskab til økonomi, forhandlingsteknikker, lovgivning og regler for kontrakter og købsaftaler. Det kræver også, at man har et godt kendskab til organisationens produkter og tjenester, samt deres kunder og konkurrenter.

En bachelor- eller kandidatuddannelse i økonomi, business eller et andet relevant felt er en fordel. Det kan også være nyttigt at have erfaring fra køb og salg, forhandlingsteknikker og leverandørstyring.

Sourcing managere tjener ofte en konkurrencedygtig løn, og der er mulighed for forfremmelse. Sourcing manager løn afhænger af flere faktorer, herunder erfaring, kompetencer, branche og geografi.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa