Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Retail Manager

Retail Manager løn

Hvad tjener en Retail Manager i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

290 kr.

Timeløn (37 timer)

555.864 kr.

GNS. Årsløn

46.000 kr.
gennemsnit
37.058 kr.
Lavt gennemsnit
55.586 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Retail Manager?

En retail manager tjener omkring 46.000 kr. om måneden.

Hvad laver en retail manager?

En retail manager er ansvarlig for at styre og lede en butik eller et detailhandelssted. Deres primære opgave er at sikre, at butikken når sine salgsmål og budgetter. De skal også sørge for, at butikken har et godt omdømme og et positivt image.

Retail manageren har ansvaret for at ansætte og træne medarbejdere, udvikle marketingstrategier og udarbejde salgsplaner. De skal også sørge for, at butikken overholder alle relevante lovkrav og sikkerhedsstandarder.

Retail manageren har også ansvar for at analysere butikkens salgsdata og performance. De bruger disse data til at identificere styrker og svagheder og til at udvikle nye strategier til at øge salget.

Hvad påvirker lønnen hos en retail manager?

Lønnen for en retail manager afhænger af flere faktorer, herunder butikkens størrelse, beliggenhed og omsætning. Retail managerens erfaring og kvalifikationer påvirker også deres løn.

Retail managerens løn kan også påvirkes af butikkens bonusordninger. Nogle butikker tilbyder bonusordninger, der giver bonuser baseret på deres præstationer. Dette kan betyde, at deres løn kan stige, hvis de lykkes med at øge salget.

Hvordan bliver man retail manager?

For at blive retail manager skal man have en relevant uddannelse. Det kan være en bacheloruddannelse eller en kandidatuddannelse i forretningsadministration, ledelse eller marketing.

Det kan også være en fordel at have erfaring fra detailhandel eller ledelse. For at få en bedre forståelse af, hvordan butikker fungerer, kan det være nyttigt at arbejde i en butik eller et detailhandelssted før man ansøger om stillingen som retail manager.

For at optjene en konkurrencedygtig retail manager løn skal man have et godt kendskab til detailhandel, ledelse og marketing. Man skal også have evnen til at analysere data og udvikle strategier til at øge salget.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa