Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Teknisk servicemedarbejder

Teknisk servicemedarbejder løn

Hvad tjener en Teknisk servicemedarbejder i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

204 kr.

Timeløn (37 timer)

390.876 kr.

GNS. Årsløn

33.000 kr.
gennemsnit
26.058 kr.
Lavt gennemsnit
39.088 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Teknisk servicemedarbejder?

En teknisk servicemedarbejder tjener omkring 33.000 kr. om måneden.

Hvad laver en teknisk servicemedarbejder?

En teknisk servicemedarbejder er ansvarlig for at installere, vedligeholde og reparere udstyr og maskiner. De arbejder typisk med computersystemer, produktionsudstyr, elektriske systemer, mekaniske systemer og andet udstyr, der bruges i industrielle miljøer. Tekniske servicemedarbejdere har også ansvar for at udføre fejlfinding og diagnosticere problemer. De skal også sikre, at udstyr og maskiner fungerer korrekt og effektivt.

Tekniske servicemedarbejdere har også ansvar for at opdatere og vedligeholde dokumentation for udstyr og maskiner. De skal også sikre, at alle sikkerhedsprocedurer og standarder er opfyldt. Endelig skal de kommunikere med kunder og andre interessenter om udstyr og maskiner.

Hvad påvirker lønnen hos en teknisk servicemedarbejder?

Lønnen for en teknisk servicemedarbejder afhænger af flere faktorer. Først og fremmest afhænger lønnen af ​​erfaring og kvalifikationer. Jo mere erfaring og kvalifikationer en teknisk servicemedarbejder har, desto højere løn kan de forvente.

Lønnen kan også påvirkes af det selskab, en teknisk servicemedarbejder arbejder for. Nogle selskaber betaler mere end andre. Lønnen kan også afhænge af arbejdspladsen. En teknisk servicemedarbejder, der arbejder i et større selskab, kan forvente at tjene mere end en, der arbejder i et mindre selskab. Endelig kan lønnen for en teknisk servicemedarbejder også påvirkes af deres geografiske placering.

Hvordan bliver man teknisk servicemedarbejder?

For at blive teknisk servicemedarbejder skal man først og fremmest have en teknisk baggrund. Det kan være en teknisk uddannelse eller erfaring med at arbejde med teknisk udstyr. Det er også en god ide at have en god forståelse af computere og elektriske systemer.

En teknisk servicemedarbejder skal også have god kommunikationsevne. De skal være i stand til at kommunikere med kunder og andre interessenter om udstyr og maskiner. De skal også have god problemløsningsfærdigheder.

Endelig skal en teknisk servicemedarbejder have god fysisk styrke og udholdenhed. De skal være i stand til at løfte og flytte tungt udstyr og maskiner. De skal også være i stand til at arbejde med små detaljer og være i stand til at stå længe.

En teknisk servicemedarbejder løn afhænger af deres erfaring og kvalifikationer. Derudover kan lønnen påvirkes af det selskab, de arbejder for, samt deres geografiske placering. For at blive teknisk servicemedarbejder skal man have en teknisk baggrund, god kommunikationsevne, problemløsningsfærdigheder og god fysisk styrke og udholdenhed.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa