Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Export Manager

Export Manager løn

Hvad tjener en Export Manager i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

351 kr.

Timeløn (37 timer)

674.112 kr.

GNS. Årsløn

56.500 kr.
gennemsnit
44.941 kr.
Lavt gennemsnit
67.411 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Export Manager?

En export manager tjener omkring 56.500 kr. om måneden.

Hvad laver en export manager?

En export manager er ansvarlig for at planlægge og gennemføre eksportaktiviteter for et firma. Deres primære opgave er at øge salget af produkter og tjenester til udenlandske markeder. Export managerens rolle omfatter ofte at identificere nye markeder, udforske muligheder, udvikle markedsstrategier og opbygge forretningsrelationer.

Export manageren vil også være ansvarlig for at opretholde kontakten med eksisterende kunder og kontakte potentielle kunder. De skal overvåge konkurrenter og markedspriser og udvikle strategier for at øge salget. Export manageren skal også overholde internationale love og regler samt sikre, at alle dokumenter er lovlige og korrekte.

Hvad påvirker lønnen hos en export manager?

Export manager løn afhænger af flere faktorer, herunder erhvervserfaring, uddannelsesniveau, størrelsen og type af virksomhed, og den specifikke branche, de arbejder i. I de fleste tilfælde vil en export manager, der har flere års erfaring, have højere løn end en nyere export manager.

En anden faktor, der kan påvirke lønnen, er den geografiske placering. I nogle områder, hvor eksport er en større del af økonomien, kan lønnen være højere end i andre områder.

Hvordan bliver man export manager?

For at blive en vellykket export manager, skal man have et grundigt kendskab til international handel og kultur. Det er også nyttigt at have en baggrund i økonomi, markedsføring eller regnskab.

De fleste export managere har en bachelorgrad i international handel, økonomi eller en anden relevant uddannelse. Nogle virksomheder foretrækker dog også erhvervserfaring.

De fleste export managere får træning på jobbet, men der er også certificeringsprogrammer, der kan hjælpe dem med at lære om international handel og kultur. Dette giver dem mulighed for at få en ekstra fordel, når de søger jobs.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa