Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Forsikringsmedarbejder

Forsikringsmedarbejder løn

Hvad tjener en Forsikringsmedarbejder i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

236 kr.

Timeløn (37 timer)

453.672 kr.

GNS. Årsløn

37.500 kr.
gennemsnit
30.245 kr.
Lavt gennemsnit
45.367 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Forsikringsmedarbejder?

En forsikringsmedarbejder tjener omkring 37.500 kr. om måneden.

Hvad laver en forsikringsmedarbejder?

En forsikringsmedarbejder er ansvarlig for at administrere forsikringsprodukter, herunder at udfærdige og vedligeholde forsikringsdokumenter, og for at give kunderne den bedste service. Forsikringsmedarbejderen skal også være i stand til at give kunderne god rådgivning og vejledning om forsikringer, samt give dem oplysninger om de forsikringsprodukter, der er tilgængelige.

Forsikringsmedarbejderen skal også være i stand til at håndtere forsikringsrelaterede klager, opdatere kundedata, udføre risikovurderinger og udføre forsikringsrelaterede undersøgelser. Endelig er det vigtigt, at forsikringsmedarbejderen har en god forståelse af forsikringslovgivningen og de forskellige forsikringsprodukter, der er tilgængelige.

Hvad påvirker lønnen hos en forsikringsmedarbejder?

Lønnen hos en forsikringsmedarbejder er oftest baseret på deres erfaring og uddannelse. Erfaring og uddannelse kan have en stor indflydelse på forsikringsmedarbejder løn, da det giver dem mulighed for at håndtere komplekse forsikringssager.

Derudover kan forsikringsmedarbejderens arbejdsopgaver også have en indflydelse på lønnen. Nogle forsikringsmedarbejdere kan være ansvarlige for at udføre mere komplekse opgaver, som f.eks. risikovurdering, og vil derfor ofte modtage en højere løn end andre medarbejdere.

Hvordan bliver man forsikringsmedarbejder?

For at blive forsikringsmedarbejder skal man have en god forståelse af forsikringslovgivning og de forskellige typer af forsikringsprodukter, der er tilgængelige. Det er også vigtigt, at man har gode kommunikationsevner og kundeservicefærdigheder, da det er en af de vigtigste opgaver for en forsikringsmedarbejder.

For at få en karriere som forsikringsmedarbejder skal man typisk have en uddannelse inden for forsikring. Der findes forskellige uddannelser, der er specifikke for forsikringsbranchen, såsom en bachelorgrad i forsikring eller en anden relevant uddannelse.

Det er også en god ide at få erfaring inden for forsikringsbranchen, før man søger job som forsikringsmedarbejder. Dette kan gøres ved at arbejde som forsikringsagent, eller ved at tage et praktikophold hos en forsikringsvirksomhed.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa