Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Kantinemedarbejder

Kantinemedarbejder løn

Hvad tjener en Kantinemedarbejder i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

152 kr.

Timeløn (37 timer)

292.488 kr.

GNS. Årsløn

24.000 kr.
gennemsnit
19.499 kr.
Lavt gennemsnit
29.249 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Kantinemedarbejder?

En kantinemedarbejder tjener omkring 24.000 kr. om måneden.

Hvad laver en kantinemedarbejder?

En kantinemedarbejder er ansat til at tage sig af køkkenet og kantinen på et sted. Det kan være et kontor, en skole, en fabrik eller et andet sted, hvor der er et køkken og en kantine. Det er kantinemedarbejderens ansvar at forberede mad og snacks, skære grøntsager, lave kaffe og andre drikkevarer, servere mad og holde køkkenet rent og ryddeligt. Kantinemedarbejderen skal også sørge for, at kunderne får en god service og at køkkenet er i overensstemmelse med de gældende regler og retningslinjer.

Kantinemedarbejderen skal også vedligeholde og opdatere kunderegistreringer og opkræve betalinger. De skal også håndtere kundehenvendelser og sørge for, at køkkenet er godt organiseret og udstyret med de nødvendige ingredienser, værktøjer og udstyr.

Hvad påvirker lønnen hos en kantinemedarbejder?

Lønnen for en kantinemedarbejder afhænger af flere faktorer, herunder arbejdsgiver, arbejdssted, erfaring og arbejdstid. Nogle arbejdsgivere betaler et fast månedligt beløb, mens andre betaler en timeløn. Nogle arbejdsgivere betaler også en bonus, hvis kantinemedarbejderen leverer en god service.

En kantinemedarbejders løn kan også påvirkes af arbejdsstedet. Hvis kantinemedarbejderen arbejder på et sted, der har mange kunder, kan de forvente en højere løn.

Erfaring er også en vigtig faktor. Jo mere erfaring en kantinemedarbejder har, jo højere løn får de. Endelig kan arbejdstiden også påvirke lønnen. Hvis kantinemedarbejderen arbejder i weekender eller aftenstimer, kan de forvente en højere løn end normalt.

Hvordan bliver man kantinemedarbejder?

For at blive kantinemedarbejder skal du have en grundlæggende viden om fødevarer og køkkenarbejde. Det er også en fordel at have nogle få års erfaring med køkkenarbejde. Det kan være erfaring fra et restaurantkøkken eller en anden type køkken. Du skal også være god til at tale med kunder og håndtere kundehenvendelser.

Du kan også få en uddannelse inden for køkkenarbejde. Dette kan hjælpe dig med at forbedre dine kompetencer og få en højere kantinemedarbejder løn.

Der er også mange kurser, du kan tage for at øge dine kompetencer og forbedre din kantinemedarbejder løn. Disse kurser kan hjælpe dig med at lære om køkkenarbejde, fødevaresikkerhed, kundeservice og andre vigtige færdigheder.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa