Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Lagermedarbejder

Lagermedarbejder løn

Hvad tjener en Lagermedarbejder i Danmark?

Opdateret august 2023

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

165 kr.

Timeløn (37 timer)

316.392 kr.

GNS. Årsløn

26.000 kr.
gennemsnit
21.093 kr.
Lavt gennemsnit
31.639 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Lagermedarbejder?

En lagermedarbejder tjener omkring 26.000 kr. om måneden.

Hvad laver en lagermedarbejder?

En lagermedarbejder er ansvarlig for at håndtere og organisere lagerfaciliteter. Deres primære opgave er at sikre, at lageret er velorganiseret og effektivt. Dette betyder, at lagermedarbejderen skal være i stand til at modtage, pakke, sortere og lagre varer, såvel som at udføre andre opgaver, der er relateret til lagerarbejde.

Lagermedarbejdere er ofte ansvarlige for at udføre regelmæssige inventaropgørelser og sørge for, at varer er korrekt mærket og opbevaret. De skal også sørge for, at lagerfaciliteterne er sikre og i god stand. Lagermedarbejdere kan også være ansvarlige for at håndtere kundeordrer og sørge for, at de er sendt korrekt.

Hvad påvirker lønnen hos en lagermedarbejder?

Lønnen til en lagermedarbejder kan påvirkes af flere faktorer. Først og fremmest har erfaring og kvalifikationer en stor indflydelse på lønnen. Jo flere års erfaring en lagermedarbejder har, jo højere løn kan de forvente.

Derudover kan lønnen også påvirkes af den specifikke arbejdsplads, der ansætter lagermedarbejderen. Nogle virksomheder har højere lønninger end andre, og det er vigtigt at undersøge dette, inden man ansætter en lagermedarbejder.

Desuden kan lønnen også være afhængig af den specifikke lokalitet, hvor lagermedarbejderen arbejder. Dette skyldes, at lønnen ofte varierer fra region til region.

Hvordan bliver man lagermedarbejder?

For at blive lagermedarbejder skal man først og fremmest have et grundlæggende kendskab til lagerarbejde og lagerfaciliteter. Det er også vigtigt at have en god forståelse af, hvordan man håndterer og organiserer varebeholdning.

Derudover skal man også have kendskab til forskellige former for maskiner og udstyr, der bruges til lagerarbejde. Det er også vigtigt at have et godt overblik over lagerfaciliteter og kunne håndtere kundeordrer effektivt.

For at blive ansat som lagermedarbejder skal man også have en god forståelse af lagermedarbejder løn. Det er vigtigt at forstå, hvordan lønnen påvirkes af erfaring, kvalifikationer, arbejdsplads og lokalitet.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa