Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Maskinsnedker

Maskinsnedker løn

Hvad tjener en Maskinsnedker i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

195 kr.

Timeløn (37 timer)

374.352 kr.

GNS. Årsløn

31.000 kr.
gennemsnit
24.957 kr.
Lavt gennemsnit
37.435 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Maskinsnedker?

En maskinsnedker tjener omkring 31.000 kr. om måneden.

Hvad laver en maskinsnedker?

En maskinsnedker er en fagperson, der arbejder med maskiner til at skære, forme og bearbejde træ. Maskinsnedkere arbejder typisk i træindustrien, hvor de bruger maskiner og værktøjer til at lave komplekse trækonstruktioner. De kan også arbejde med andre materialer, såsom plast, metal og glas.

Maskinsnedkere er ansvarlige for at skære, forme, bore, samle og installere trækonstruktioner. De skal også kunne reparere, vedligeholde og justere maskiner og værktøjer. Maskinsnedkere skal kunne bruge manuelle og maskinerede værktøjer, såsom båndsav, rundsav og boremaskiner.

Maskinsnedkere skal være kreative og have god teknisk viden. De skal også have stor nøjagtighed og kunne arbejde selvstændigt eller som del af et team.

Hvad påvirker lønnen hos en maskinsnedker?

Lønnen hos en maskinsnedker afhænger af flere forskellige faktorer. Disse inkluderer erfaring, uddannelse, arbejdsplads og geografisk placering. Jo mere erfaring og uddannelse en maskinsnedker har, jo højere løn kan de forvente.

Maskinsnedkere, der arbejder i træindustrien, kan forvente en højere løn end dem, der arbejder i andre industrier. Deres løn kan også variere afhængigt af arbejdspladsen. For eksempel kan maskinsnedkere, der arbejder på et træværksted, tjene mere end dem, der arbejder på et trælager.

Geografisk placering kan også have en indvirkning på maskinsnedker løn. For eksempel kan maskinsnedkere i større byer tjene mere end dem, der arbejder i mindre byer.

Hvordan bliver man maskinsnedker?

For at blive maskinsnedker skal man have en uddannelse inden for træindustrien. Dette kan ske ved at tage en faguddannelse som maskinsnedker, træbearbejder eller træindustriarbejder.

Uddannelsen vil typisk tage mellem to og fire år og vil omfatte både teoretiske og praktiske kurser. Under uddannelsen vil man lære om træbearbejdning, træteknik, trækonstruktioner og vedligeholdelse af maskiner og værktøjer.

Efter endt uddannelse kan man ansøge om job som maskinsnedker. Det kan være nødvendigt at have arbejdet praktisk med træindustrien før man kan få et job som maskinsnedker.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa