Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Salgsansvarlig

Salgsansvarlig løn

Hvad tjener en Salgsansvarlig i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

266 kr.

Timeløn (37 timer)

510.588 kr.

GNS. Årsløn

42.500 kr.
gennemsnit
34.039 kr.
Lavt gennemsnit
51.059 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Salgsansvarlig?

En salgsansvarlig tjener omkring 42.500 kr. om måneden.

Hvad laver en salgsansvarlig?

En salgsansvarlig er ansvarlig for at lede salgsafdelingen og sikre, at salgsmålene nås. Salgsansvarlige skal have en god forståelse af salgsstrategier og kunne udvikle og implementere salgsplaner. De skal også have evnen til at motivere og lede salgspersonale og andre, der arbejder med salg.

Salgsansvarlige skal være i stand til at udvikle og udføre salgsaktiviteter, herunder at følge op på kundeforespørgsler og kundebehandling, planlægge og udføre salgskampagner, udføre markedsundersøgelser og analysere salgsdata.

De skal også have en god forståelse af kundeadfærd og kunne identificere kundens behov og ønsker og udvikle strategier til at imødekomme dem. Endelig skal de kunne udvikle og implementere kundeservicestrategier og sikre, at kundeserviceniveauet er højt.

Hvad påvirker lønnen hos en salgsansvarlig?

Lønnen for salgsansvarlige afhænger af flere faktorer, herunder deres erfaring, uddannelse og evne til at levere resultater. Salgsansvarlige, der har mere erfaring og en bedre uddannelse, får typisk en højere løn end dem, der har mindre erfaring.

Desuden kan lønnen for salgsansvarlige variere afhængigt af den specifikke branche eller virksomhed, de arbejder i. Salgsansvarlige, der arbejder i mere konkurrenceprægede brancher, kan forvente en højere løn end dem, der arbejder i mindre konkurrenceprægede brancher.

Endelig kan salgsansvarliges løn også afhænge af deres evne til at levere resultater. Salgsansvarlige, der er i stand til at nå deres salgsmål, vil ofte få en højere salgsansvarlig løn end dem, der ikke er i stand til at nå deres salgsmål.

Hvordan bliver man salgsansvarlig?

For at blive salgsansvarlig skal man have en god forståelse af salgsstrategier og kunne udvikle og implementere salgsplaner. Det anbefales, at man har en bachelor- eller mastergrad i marketing, salg eller anden relevant uddannelse.

Man bør også have et godt kendskab til kundeadfærd og kunne identificere kundens behov og ønsker og udvikle strategier til at imødekomme dem. Endelig skal man have erfaring med at lede salgspersonale og andre, der arbejder med salg.

De fleste salgsansvarlige starter deres karriere som salgskonsulenter eller salgspersonale, og når de har opbygget erfaring, kan de begynde at søge salgsansvarlige stillinger. Som salgsansvarlig skal man være i stand til at udføre salgsaktiviteter, herunder at følge op på kundeforespørgsler og kundebehandling, planlægge og udføre salgskampagner og udføre markedsundersøgelser.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa