Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Supply Chain Planner

Supply Chain Planner løn

Hvad tjener en Supply Chain Planner i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

260 kr.

Timeløn (37 timer)

500.100 kr.

GNS. Årsløn

41.000 kr.
gennemsnit
33.340 kr.
Lavt gennemsnit
50.010 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Supply Chain Planner?

En supply chain planner tjener omkring 41.000 kr. om måneden.

Hvad laver en supply chain planner?

En supply chain planner er ansvarlig for at planlægge, koordinere og styre en virksomheds logistik og levering af produkter og tjenester. Supply chain planlæggere arbejder sammen med købmænd, produktionsledere og andre ledere for at sikre, at produkterne opfylder kravene fra kunderne.

En supply chain planner skal også sikre, at produkterne er tilgængelige til den rette tid og til den rette pris. De skal sikre, at produkterne er korrekt lagret og distribueret til kunderne. De skal også overvåge kvaliteten af produkterne og sikre, at de er sikre og effektive.

Supply chain planlæggere skal også overvåge og analysere markedet for at identificere forretningsmuligheder og øge virksomhedens effektivitet. De skal også gennemføre risikostyring og kontrollere produktionsomkostninger.

Hvad påvirker lønnen hos en supply chain planner?

Lønnen for en supply chain planner afhænger af flere faktorer, herunder arbejdserfaring, uddannelse, branche og placering. Jo mere erfaring og uddannelse, supply chain planlæggeren har, jo højere bliver deres løn.

Lønnen for en supply chain planner kan også påvirkes af branchen, de arbejder i. Supply chain planlæggere, der arbejder i mere konkurrencedygtige brancher, såsom teknologi, kan forvente at tjene mere end dem, der arbejder i andre brancher.

Placeringen af ​​virksomheden kan også have en indvirkning på lønnen. Supply chain planlæggere, der arbejder i større byer, kan forvente at tjene mere end dem, der arbejder i mindre byer.

En supply chain planner løn kan også påvirkes af virksomhedens størrelse og budget. Jo større virksomheden er, jo større er chancerne for at tjene en højere løn.

Hvordan bliver man supply chain planner?

For at blive en supply chain planner skal du have en bachelorgrad i forretningsadministration, logistik eller et relateret felt. Nogle virksomheder kræver, at du har en mastergrad.

Uddannelse er ikke den eneste kvalifikation, der kræves for at blive en supply chain planner. Supply chain planlæggere skal også have stærke analytiske færdigheder, kunne arbejde godt under pres og have gode kommunikationsfærdigheder.

En supply chain planner skal også have et godt kendskab til logistik og levering af produkter og tjenester. De skal også have et godt kendskab til risikostyring og kvalitetskontrol.

Supply chain planlæggere kan også være nyttige at have et godt kendskab til international handel og produktionsplanlægning. En god forståelse af lovgivning og regler for import og eksport kan også være nyttig.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa