Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Eksportassistent

Eksportassistent løn

Hvad tjener en Eksportassistent i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

216 kr.

Timeløn (37 timer)

414.240 kr.

GNS. Årsløn

35.000 kr.
gennemsnit
27.616 kr.
Lavt gennemsnit
41.424 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Eksportassistent?

En eksportassistent tjener omkring 35.000 kr. om måneden.

Hvad laver en eksportassistent?

En eksportassistent er ansvarlig for at hjælpe virksomheder med at eksportere deres produkter til andre lande. Deres primære opgave er at sikre, at produkterne overholder alle love og regler, der er forbundet med eksport. Dette omfatter at være opmærksom på produkter, der ikke er tilladt at eksportere, og at sikre, at alle krav til dokumentation og toldmæssige krav er opfyldt.

En eksportassistent har også ansvaret for at håndtere alle aspekter af eksporten, herunder at organisere logistik og transport, udfylde tolddokumenter, kommunikere med kunder og leverandører, og håndtere kundeserviceopkald. De skal også holde øje med markedet og sørge for, at produkterne sendes til det rigtige land og den rigtige adresse.

En eksportassistent skal også være i stand til at håndtere komplekse forretningsopgaver som budgettering, varekontrol og risikostyring. De skal også kunne kommunikere effektivt på engelsk og andre sprog, der er relevante for de lande, de eksporterer til.

Hvad påvirker lønnen hos en eksportassistent?

Lønnen for en eksportassistent afhænger af flere faktorer, herunder den specifikke virksomhed, de arbejder for, og deres erfaring. Deres løn kan også påvirkes af den type produkter, de eksporterer, og de lande, de eksporterer til.

En eksportassistent løn kan også påvirkes af deres færdigheder og kompetencer. De skal have stærke kommunikationsfærdigheder, være god til at navigere i komplekse forretningsopgaver og have et solidt kendskab til lovgivning og toldregler. De skal også være i stand til at arbejde effektivt under pres og håndtere komplekse situationer.

Hvordan bliver man eksportassistent?

For at blive eksportassistent skal man have en uddannelse inden for international handel, international logistik eller lignende. Dette omfatter ofte et bachelor- eller kandidatuddannelsesniveau.

Nogle virksomheder kræver også, at ansøgere har erfaring med eksport eller international handel. Derudover kan det være nyttigt at have erfaring med kundeservice og kontoradministration.

Derudover er det vigtigt at have stærke kommunikationsfærdigheder og kunne kommunikere på flere sprog. Det er også en fordel at have et godt kendskab til international lovgivning og toldregler.

En eksportassistent skal også have stærke analytiske færdigheder og være god til at navigere i komplekse forretningsopgaver. De skal også være god til at håndtere komplekse situationer og arbejde effektivt under pres.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa