Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Entrepriseleder

Entrepriseleder løn

Hvad tjener en Entrepriseleder i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

291 kr.

Timeløn (37 timer)

559.272 kr.

GNS. Årsløn

46.500 kr.
gennemsnit
37.285 kr.
Lavt gennemsnit
55.927 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Entrepriseleder?

En entrepriseleder tjener omkring 46.500 kr. om måneden.

Hvad laver en entrepriseleder?

En entrepriseleder er ansvarlig for at lede og styre en virksomhed. De har til opgave at sikre, at virksomheden opnår sine økonomiske mål og når sine kortsigtede og langsigtede mål.

En entrepriseleder har et bredt spektrum af opgaver, herunder at udvikle og implementere strategier, der kan øge virksomhedens markedsandel. De skal også lede virksomhedens økonomiske aktiviteter, herunder budgettering, finansiering, regnskab og investeringer. De skal også være ansvarlige for at udvikle og vedligeholde relationer med kunder, leverandører og andre interessenter. Endelig skal de sikre, at virksomheden overholder gældende lovgivning.

En entrepriseleder kan være ansvarlig for at lede et team af medarbejdere, herunder at udvikle og implementere ledelsesstrategier, der skal sikre, at virksomheden når sine mål. De skal også udvikle og implementere retningslinjer og procedurer for at sikre, at virksomheden følger gældende lovgivning.

Hvad påvirker lønnen hos en entrepriseleder?

Lønnen for en entrepriseleder afhænger af flere faktorer, herunder størrelsen og branchen for virksomheden, samt entrepriselederens erfaring og kvalifikationer. En entrepriseleder løn er ofte højere end den gennemsnitlige løn for andre lederstillinger.

En entrepriseleder kan også modtage bonusser og andre økonomiske incitamenter, der er baseret på deres præstationer. Dette kan omfatte bonuser for at nå bestemte mål, eller andre incitamenter som aktieoptioner eller andre former for aktiebeholdning.

Hvordan bliver man entrepriseleder?

For at blive entrepriseleder skal man have en bachelorgrad i ledelse, økonomi eller et andet relevant felt. Det er også vigtigt at have erfaring inden for ledelse og forretningsadministration.

Erfaring er også vigtigt, og mange entrepriseledere har arbejdet som ledere eller andre ledelsesstillinger inden for en virksomhed. Det kan også være nyttigt at have erfaring med at arbejde med finansielle regnskaber, budgettering og investeringer.

En entrepriseleder skal også have stærke kommunikationsevner og være i stand til at opbygge og vedligeholde relationer med kunder, leverandører og andre interessenter. Endelig skal de have en god forståelse for gældende lovgivning og være i stand til at overholde disse regler.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa