Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Kleinsmed

Kleinsmed løn

Hvad tjener en Kleinsmed i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

197 kr.

Timeløn (37 timer)

378.684 kr.

GNS. Årsløn

31.000 kr.
gennemsnit
25.246 kr.
Lavt gennemsnit
37.868 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Kleinsmed?

En kleinsmed tjener omkring 31.000 kr. om måneden.

Hvad laver en kleinsmed?

En kleinsmed er en håndværker, der har specialiseret sig i små reparationer og vedligeholdelse. De kan arbejde med metaller, træ, plast og andre materialer. De laver også ofte små konstruktioner og maskiner, der skal repareres eller vedligeholdes. Kleinsmede er ofte involveret i reparationer af køretøjer, maskiner og andet udstyr. De arbejder også ofte med skabe, døre, vinduer og andre strukturer.

Kleinsmede er en af de mest alsidige håndværkere, og deres kompetencer kan anvendes til mange forskellige typer af opgaver. Deres arbejde er ofte komplekst, hvilket betyder, at de skal være meget kreative for at løse problemerne. Nogle kleinsmede arbejder også med skulpturer, og deres håndværk er ofte meget detaljeret.

Hvad påvirker lønnen hos en kleinsmed?

Kleinsmed løn kan påvirkes af mange forskellige faktorer. Det er vigtigt at huske på, at kleinsmede arbejder meget forskelligt, og at deres lønninger derfor kan variere meget.

Erfaring og kompetencer er nogle af de vigtigste faktorer, der påvirker lønnen for en kleinsmed. Jo mere erfaring og kompetencer en kleinsmed har, desto højere løn vil de typisk modtage.

Geografi og arbejdsplads kan også have en indflydelse på lønnen for en kleinsmed. I nogle områder kan lønnen være højere end i andre, og det kan også være tilfældet for forskellige arbejdspladser.

Hvordan bliver man kleinsmed?

For at blive kleinsmed skal man have en uddannelse som håndværker. Der er mange forskellige uddannelsesmuligheder, og man kan vælge at specialisere sig i metalarbejde, træarbejde eller andre former for håndværk.

Udover at have en uddannelse er det også vigtigt, at man har en god forståelse af materialer og værktøj. Det er også vigtigt at have en god forståelse af sikkerhedsstandarder og andre relevante regler og love.

Derudover er det også en god ide at have erfaring inden for håndværk. Det er en god måde at lære om forskellige materialer, værktøjer og processer, som man kan bruge som kleinsmed.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa