Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Kørende sælger

Kørende sælger løn

Hvad tjener en Kørende sælger i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

217 kr.

Timeløn (37 timer)

415.860 kr.

GNS. Årsløn

35.500 kr.
gennemsnit
27.724 kr.
Lavt gennemsnit
41.586 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Kørende sælger?

En kørende sælger tjener omkring 35.500 kr. om måneden.

Hvad laver en kørende sælger?

En kørende sælger er en professionel, der er ansat af et selskab til at sælge produkter eller tjenesteydelser direkte til kunder. De kører typisk rundt i et bestemt område og besøger kunder, der har brug for deres produkter eller tjenester. De kan også kontakte potentielle kunder via telefon eller e-mail for at præsentere deres produkter eller tjenester.

Kørende sælgere skal være meget vedholdende, da det kan være svært at overbevise kunder om at købe produkter eller tjenester. De skal være i stand til at besvare spørgsmål og give kunderne detaljerede oplysninger om produkter eller tjenester. De skal også kunne håndtere klager og reklamationer fra kunder.

Kørende sælgere skal også være i stand til at oprette og vedligeholde kunderelationer. De skal være i stand til at identificere kundens behov og levere produkter eller tjenester, der opfylder disse behov. De skal også følge op med kunderne for at sikre, at de er tilfredse med deres produkter eller tjenester.

Hvad påvirker lønnen hos en kørende sælger?

Kørende sælgeres løn afhænger af flere faktorer, herunder selskabets størrelse, produkter eller tjenester, de sælger, og deres erfaring. Deres løn kan også påvirkes af deres evne til at håndtere kunderelationer og deres salgstal.

Kørende sælgere, der har større erfaring og salgstal, kan forvente at modtage højere lønninger end dem, der har mindre erfaring og salgstal. Deres løn kan også påvirkes af deres evne til at opbygge kunderelationer og levere god service.

Kørende sælger løn kan også påvirkes af deres arbejdsområde. Kørende sælgere, der arbejder i større byer, kan forvente højere lønninger end dem, der arbejder i mindre byer.

Hvordan bliver man kørende sælger?

For at blive kørende sælger skal man først have en højere uddannelse. Det anbefales, at man har et bachelor- eller masterdiplom i marketing, økonomi eller andre relaterede felter.

Man skal også have erfaring med salg, kundeservice og/eller kunderelationer. Selskaberne vil typisk foretrække kandidater, der har arbejdet med salg eller kundeservice før.

Kørende sælgere skal også have god kommunikationsevne, da de skal være i stand til at kommunikere effektivt med kunder. De skal også have god organisationsevne, da de skal være i stand til at planlægge deres ruter og møder med kunder.

Kørende sælgere skal også have god problemløsende evne, da de skal være i stand til at håndtere klager og reklamationer fra kunder. De skal også have et godt kendskab til produkter eller tjenester, som de sælger.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa